Jump to content
whiskyforum

whiskystore

VIP Medlem
  • Posts

    6,484
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    243

whiskystore last won the day on March 13

whiskystore had the most liked content!

About whiskystore

  • Birthday 01/30/1959

Previous Fields

  • Whiskyklubb
    mmmc, wss

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kön
    Man
  • Ort
    Holmsund
  • Intressen
    Motorcyklar, musik och whisky

Recent Profile Visitors

11,620 profile views

whiskystore's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

1.7k

Reputation

  1. Hämtade en spännande Bruichladdich som Clydesdale ligger bakom i dag. https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/245621/bruichladdich-2002-ud
  2. Instämmer helt, är inne och kollar några gånger om dagen men det känns som om man bombar sönder om man ensam skriver. Håller med dig Stefan, whiskyforum var nästan livslinan ett tag, önskar att alla goa forumiter kommer tebaks. Jenz kämpar på helt ideellt och sliter för att hålla whiskyforum i gång, Jenz med moderatorer håller ryssarna stången ( inbillar mig att det är ryssar som hela tiden bombar forumet med märkliga inlägg ) önskar att forumet tar fart igen.
  3. Såg att det fanns 165 st kvar på SB, de har helt klart peakat i pris och det är ju positivt, hoppas det blir lägre priser framgent men det är som jag tvekar på det.
  4. Håller med dig Lennart, tidigare var jag ett stort (censurerat) av SB, stort sortiment, relativt bra priser och bra service med privatimport och beställning från andra butiker. Skall man vara och förbli ett monopolföretag så är det viktigt att leva upp till kundens förväntning, utöka servicen i stället för att minska. Helt klart att de gör bort sig, de tappar sakta men säkert sitt lilla stöd de har från Svenska befolkningen, slänga bort 100 tals miljoner på totalt meningslös reklam i stället för att utöka och förbättra servicen, jag ger upp, mitt stöd för SB har minskat rejält. Jag har råkat ut för det du beskriver, samma svar ( vi vill vara miljövänliga ) Hela alkoholpolitiken är åt fanders men innan vi upphäver SB,s monopol måste vi öppna upp för vår rätt att beställa alkohol där vi finner bäst, vad (censurerat) blev det av EU,s fria marknad, den gäller inte för privatpersoner, det måste ändras. Jag blir bara mer och mer förbannad medans jag skriver, har en massa jag vill spy galla över men lugnar ned mig och stoppar här. Du är inte ensam Lennart.
  5. Så jävla gott med en kvalitets irländare, att slippa piss influensen, riktigt bra tycker jag, 89p, mina yngre kollegor håller inte med, de håller den lägre. Smarrig med rätt vattning.
  6. Smarrig sprit som Johan Hofvander har ordnat, mums fillibabba.
  7. Gammal tråd men känner för en kommentar. De sista pipetterna som jag köpte från Heraco var verkligen helt kassa, de spricker efter ett tags användning, det är modellen med markant fog och ml gradering , köp ej dessa.
  8. Gick in på SB:s sida och såg en ny Ardbeg singlecask som släpptes i dag, jag bokade en flaska halv tolv och det fanns 63 st kvar, priset gör väl att det inte blev det där jättesuget, tänkte att det kunde vara bra att informera.
  9. En kaffe till Eurovision
  10. Var på middag hos sonen och blev överraskad, det visade sig att han sparat det mesta som jag gett honom, vi provade. Jag kör med WB länkar https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/8660/laphroaig-cairdeas https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/2217/brora-1982-gm https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/25121/caol-ila-1996 https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/1524/ardbeg-mr Det var överraskande gott, jag blev kort och gott en gammal surgubbe som hävdar att allt var bättre förr, hehe nej inte allt men whiskyn. Det var ordinär whisky på sin tid men nu var det bra grejor, (censurerat) vad kul.
  11. Det ser ut som 1962-1965 men skulle behöva ett foto som visar kapsylen, är det en 37 cl? de brukade vara 37.8 cl men med ett foto på kapsylen så blir det säkrare. Skulle tro att du kan få ut runt en tusing men korka upp den, jag kan köpa en dl av dig.
  12. Två förslag på whisky med liknande profil som Macallan 12 yo sherry. Glendronach 12 yo https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/glendronach-42501/ Aberlour a'bunadh https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/aberlour-44501/
  13. Verkligen trevligt med sådana funderingar, jag ritar ned några tankar nedan. Whisky som är från/tillverkad 2022 finns ej att köpa då whisky måsta vara minst 3 år för att få kallas whisky, 2022:or kan du köpa från 2025 och framåt, men skall det vara bra whisky får du vänta ytterligare år. Whisky som är buteljerad/tappad på flaska 2022 finns det mycket av. Listar några bra som finns att köpa på systembolaget. https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/talisker-4128301/ https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/caol-ila-4128001/ https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/glen-scotia-4116601/ https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/talisker-4125401/ https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/lagavulin-12-yo-4125201/ Om du delar med dig av ev. prisbild och typ av whisky som kan vara aktuell ( rökig, söt, blommig etc. ) kan jag lotsa dig ytterligare.
×
×
  • Create New...