Jump to content
whiskyforum

whiskystore

VIP Medlem
 • Content Count

  6,342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  204

Everything posted by whiskystore

 1. Här är den, bättre än så här blir det aldrig. Lemmy med AC/DC
 2. Jag verkligen älskar Kim Larsen Danke, ej glömd här lille du....- förresten här är mitt liv
 3. Det är så härligt att höra Lemmy sjunga i AC/DC , jag ryser.
 4. Tack för att du fanns gubbjävel, vi tycker om dig väldigt mycket.
 5. Då följer jag upp med frågan hur man ser när det löper ut.
 6. Jag vill säga att det inte är slumpen som avgör, många auktionsföretag har en privatperson som avsändare och då går det som regel bra, men om du bor i ett område med ett tullkontor då är det sämre förutsättningar, har du inget tullkontor på orten så är det rätt så riskfritt, beträffande UK och när utträdet gått igenom så blir det tuffare men det lär dröja några år på grund av alla de avtal som finns. Kontentan är att det fortfarande fungerar.
 7. Provade dessa 4 i kväll men jag är inte riktigt hemma i normal standard ännu, väntar med definitiva poäng tills allt är ok. Glenfarclas, torrare än jag trott men jäkligt bra. prel. 92+ Caperdonich, brottas fortfarande med den här, den känns fortfarande lite ung och spritig, vattnade och hittade ganska rätt, apelsin och vanilj, prel. runt 90p Port Ellen, klassisk bra PE, mycket bra.prel. 92p Lochside, fatsmak, söt och sherry, prel. runt 90p
 8. Gott att höra, poängen ligger kring det jag förväntade mig, det är härligt med nya intressanta godbitar som man inte provat tidigare men det är trist med prisnivån på de flesta spännande buteljeringar.
 9. Öppnade https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/150000/caol-ila-2008-wb i går, helt OK.
 10. Skönt att höra, mina smaklökar verkar ha varit i obalans en tid, inget jag provade smakade som förväntat, alla bra grejor jag smakade var aldrig bättre än ok, det verkar sakta ha bättrat sig, ett tag funderade jag om det där covid 19 härjat med mig men det känns osannolikt.
 11. Mycket trevligt initiativ, credit till er 👍
 12. Man måste få vara lite lokalpatriot ( eller vad man säger ) Öppnade en High Coast 63 Batch 01, den var det inga ben i.
 13. Jag blir lite ställd här, provade nyss Capern och känner inte alls igen den, den känns lite ung och spritig, när jag provade den på Old & Rare var den helt fantastisk, så fantastisk att jag övertalade Magnus Fagerström att sälja en flaska till mig plus Lochsiden som tog slut först på mässan, vet inte om mina smaklökar är kassa för tillfället. Lämna gärna respons ni som köpt samples, det blir intressant att höra hur ni upplever den.
 14. Vad tycker du om den Stefan, var den bra
 15. Jag älskar rock och metal till min whisky, engelska är ju det normala och i mitt tycke det bästa men tyska känns ibland som ren poesi, oie, Peter Stormare, hur bra kan det bli, njut. Äh, lite larvigt men klart lyssningsbart till en whisky.
 16. Auktion är bästa tipset.
 17. Här är några länkar till andra leverantörer av sampleflaskor. https://flaskorburkar.se/ https://www.nordicpack.com/produkter/ https://www.flaschenland.de/
 18. Även jag köper mina sampleflaskor från ampulla Min favorit 3 cl https://www.ampulla.co.uk/Shop-For-Glass/Clear-&-Amber-Glass-Winchester-Bottles/30ml-Clear-Glass-Winchester-Bottle-&-20mm-R3-Black-Urea-Polycone-Cap-/p-169-194-977/ Min favorit 5 cl https://www.ampulla.co.uk/Shop-For-Glass/Glass-Miniature-Bottles/50ml-Clear-Glass-Flask-Bottle-&-22mm-Silver-Screw-Cap/p-169-281-4133/ Min favorit 10 cl https://www.ampulla.co.uk/Shop-For-Glass/Glass-Flask-Bottles/100ml-Clear-Glass-Flask-Bottle-&-24mm-R3-Black-Urea-Polycone-Cap/p-169-189-966/
 19. Precis, gäller det Pure Malt 40% så gick den för €480 senast.
 20. Sålde ca 1/5 av mina böcker i kväll på wa.com fick ca 10 lök, not bad måste jag säga, någon som jagar en viss bok, hör av er, jag kanske har den.
 21. Om vi förutsätter att det är en Old Pulteney 21 OB ( destilleri utgåva eller orginalbuteljering som man säger ) så varierar de i pris beroende på buteljeringsår, tittar man på auktionspriser så går de för ca. 1500 - 2500:-
 22. Var kan man se när VIP-medlemskapet löper ut?
 23. Vilka musiker oj oj man får ståpäls, älskar tributen till roy
×
×
 • Create New...