Jump to content
whiskyforum

sip

Vanlig medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Västervik
 • Intressen
  Motocross, whisky, musikskapande.
 1. Själv tecknade jag ett medlemsskap den 2 mars och har fortfarande inte fått mitt välkomstpaket. Visst är det tråkigt det som har hänt med bergslagens destilleri men tycker att det är väldigt synd att dom inte kan leverera då jag fick till mig att det skulle ta 2-3 veckor att få mitt välkomstpaket.
 2. Varför inte en Glenmorangie Nectar dÓr. Blev själv glatt överraskad över denna.
 3. sip

  Bowmore

  Bowmore Enigma har jag druckit och har en oöppnad stående i hyllan. Har lite funderingar på Bowmore 1998, 10 år sherry, NC2, Duncan Taylor, 46% också.
 4. sip

  Bowmore

  Tjenixen allt folk på forumet. Har en liten undran om det är någon som har provat någon av dessa två bowmore. Bowmore 1998 10yo 52,7% Creative Whisky nr 864115 Bowmore 1998-apr 9yo 46.o% Alc-Hem-Ist nr 86401 Är lite sugen på att köpa mig en Bowmore, det var ett tag sedan. Så nu undrar jag om det är någon som har någon erfarehet av dessa.
 5. Funderar på att köpa denna. Någon som kan ge ett uttalande om den.
 6. Ardmore Bourbon Barrels 1991 . När röken har lagt sig och nyslaget gräs framträder så längtar man ännu mera till gräsklipparsäsongen
 7. Är det något som detta du söker? http://www.peatfreak.com/nosing-tasting-program-about.php http://www.peatfreak.com/nosing-tasting-program-about.php
 8. Efter en mindre lyckad klippning av håret och lite för mycket svordomar så lugnar jag mig nu med en bruichladdich 15 som tyvärr börjar sina.
 9. Efter att ha druckit Springbank 10 och spelat biljard så att kön gick sönder så tar jag mig nu en Ardbeg Uigeadail och hoppas att kvällen blir bättre.
 10. Fick bli en bruichladdich 15 efter maten.
 11. Måste bara säja att Talisker 18 och Die form är en höjdar kombination.
×
×
 • Create New...