Jump to content
whiskyforum

MrMyth

Vanlig medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • MSN
  real_putte@hotmail.com

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Karlstad
 1. Det blev en BenRiach Heredotus Fumosus 12yo efter mosters begravning....
 2. Hittade en oöppnad Miltonduff 10y, G & M som ska provas nu...
 3. Har precis hämtat ut ett paket innehållande: Coleburn 1981, Connoisseurs Choice, 43% Caol Ila 1982, CC RMW, 46% Bunnahabhain Peaty 1997, Adelphi, 58,6,% vem ska jag börja med???
 4. I glaset just nu - Clan Denny "Islay", Hunter Hamilton GODIS!
 5. Gillar både Pulteney och Clynelish. Inchgower lät intressant! Orökt behöver det inte vara men inte åt Lagga och Laffe-hållet... Tack för hjälpen.
 6. Whisky med sälta i har börjat falla mig på läppen. (eller gommen kanske man skall säga) Helst utan för mycket rök... Vad rekommenderar Ni mig att prova?
 7. Har vunnit 2 flaskor Lord Calvert i obskyra medlemslotterier i min idrottsförening. Man kan väl säga att efter en provsmakning så räcker det så... Nu används den enbart till jul när jag bakar fruktkaka. I den skall russin, suckat och apelsinskal ligga och dra över natten i whisky eller konjak innan själva bakningen påbörjas. Den duger i alla fall till att baka på och jag har i lager till sisådär 20 år framöver
 8. Här dricks inget alls! 2 vita veckor inlagda i kalendern. Det borde ni prova emellanåt Hur många följer nu detta råd månntro??
 9. Bourbon provades för första gången igår kväll Buffalo Trace avsmakades och jag är inte säker på att jag gillade det. Tyckte mest det smakade vaniljfudge och sirap. Får nog prova fler gånger för att se om det blir "bättre" Kul att prova nåt nytt var det i alla fall!
 10. Tack för tipset. Då skall jag inhandla en sådan när tillfälle ges!
 11. Efter en Glenfarclas 21y så ska jag prova Buffalo Trace Bourbon
 12. Tack för tipset! Hittade två intressanta hos SB när jag kikade runt lite. Vilken skall jag ta? Är det stor skillnad på dem? Bowmore Darkest, 15y, 549kr eller Bowmore 18y, 649kr.
 13. Hej på Er! Jag tänkte försöka lära mig konsten att gilla Islaywhisky men vet inte i vilken ordning jag skall börja. Jag har svårt för jätterökare så skulle någon kunna hjälpa mig med en liten rangordning på rökskalan? Bunnahabhain 12y har jag provat men vad skall jag välja i nästa steg om ni förstår vad jag menar. Har provat den Lagavulin som finns i "6 classic malts" och där var jag inte än i tycke och smak kan jag säga
×
×
 • Create New...