Jump to content
whiskyforum

Wallter

Vanlig medlem
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wallter last won the day on January 22 2014

Wallter had the most liked content!

Community Reputation

15 Bra

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Västerås
 1. ...när resväskan till största del är fylld med bubbelplast istället för kläder till utlandssemestern.
 2. Tåg (ca 1:50 tim) till trevliga lilla Pitlochry och titta till Edradour (+Blair Athol) kanske?
 3. Nyfiken (eller trögfattad) på hur de hänger ihop ang. Glendronach cask 1035 buteljeringarna. Är det två olika fat som råkat få samma nummer? eller om dem är från ett fat, varför heter ena "PX Sherry Puncheon" och den andra "Oloroso Sherry Butt"? Är den äldre en finish?
 4. :-) haha, halvbökigt de där tydligen. Väldans massa olika. Såg bara (nr 84696) för 699 kr och tyckte såg lite väl billigt ut. Ja och är det den här så verkar bolaget fått till ett mycket fint pris.. http://www.whiskybase.com/whisky/50505/glendronach-1985
 5. Är det inte den här som avses? http://www.whiskybase.com/whisky/46110/glendronach-cask-strength
 6. Hann se knappen bli grön för en mickrosekund iaf innan det blev fullbokat...
 7. Ja, de gick åt pipan :-( Är det nån som har en till salu så PMa mig.
 8. Jag är också för att monopolet kvarstår. Kanske, som sagt, att det i nån av storstäderna Stockholm, Göterborg eller Malmö skulle funka/vara lönsamt att ha en specialwhiskybutik, men resterande butiker skulle koncentrera sig på dagens topsäljare på bolaget = troligvis mycket glest med single malt whisky på hyllorna och synd för dom som inte bor i nån av storstäderna. Hoppas däremot på att gårdsförsäljning kan bli en realitet.
 9. Wallter

  Balblair

  ang. Balblair 1990 cask 1466 - hittade noteringar på den nu när jag rensade en massa lösa lappar att skriva in i "not-boken" = [...] vanilj, honung, torkad aprikos, gräs, päronsplitt, mandel, citrustoner, lätt rostad nöt, "kall mjuk rök"?, fin sälta, delvis asfalterad lekplats, apelsin, choklad, känns en aning småmärklig och annorlunda kanske men rätt så bra ändå. 86p Håller jag med om. och ja, 1978'an är riktigt fin.
 10. Mina inköp därifrån har fungerat problemfritt. Bra packat och snabb leverans.
 11. En Guinness på "Gravity Bar".
×
×
 • Create New...