Jump to content
whiskyforum

rico90

Vanlig medlem
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rico90

 1. Tack för svaret. Tänkte skicka flaskorna i slutet av denna vecka. Om någon tycker att de inte ska skickas iväg är det bara att skicka ett PM . 9th och 10th PE bland annat.
 2. Hej! Tänkte skicka 5 flaskor till WA. Har beställt kartonger och fått dem. Ni som har skickat dit tidigare är det något man bör tänka på? Packa ner dem och ha med papper med Kontouppgifter i paketet. Bara att skicka det som vanligt paket? Tack på förhand.
 3. Priserna börjar bli galna. Även gamla 21YO har hoppat upp rejält i pris. Senaste fyra försäljningarna på gamla 21YO ligger på: 708€, 780€, 685€ och 730€. Pensionen börjar sakteliga bli tryggad
 4. Laggan gick ruskigt fort. 2 sekunder så var den slut. Fick dock 2st (eventuellt 3st).
 5. 582 euro för Lagga 21YO! Synd att de riktigt goda såserna har spårat ut prismässigt. Lär väl knappast bli billigare heller.
 6. Någon som har mer info än detta? http://www.whiskyadv...-dream-weekend/ The whisky fun continues at lunch. Diageo’s Dr. Nick Morgan, Head of Whisky Outreach, along withWhisky Advocate writer Gavin Smith, will lead us through a tasting and comparison of three special Lagavulin whiskies: Lagavulin 16, Lagavulin Distillers Edition, and the very limited 2012 Lagavulin 21 year old Special Release.
 7. Prövade min första japanare någonsin idag! Yamazaki 18yo inköpt på Cinderella igår för 599kr. Den var riktigt god!
 8. Någon som har beställt från Spanien över nätet och då specifikt från http://www.lavinia.es ? Jag har blivit erbjuden sjöfrakt för 30 Euro. Någon diskussion om hur betalningen ska gå till har vi ännu inte kommit till. Mvh Rickard
 9. Hej, Jag har för mig att det var någon vänlig själ här förut som kunde få fram hela Cinderellas Whisky-sortiment i en Excel-fil. Vi ska åka med CInderella om 2 veckor och skulle bli glad om någon ville maila den nyaste versionen av denna fil till mig. Mvh Rickard
 10. På nuvarande auktion är det snuskigt nära måste jag säga http://www.whiskyauc...wbid&item=HM406 MacAllan från 9.7.1973. Jag är född 10.7.1973 Någon av er andra som har lyckats köpa whisky från de dag ni är född?
 11. Hämtade ut 4st till idag. 6st kräldjur totalt får räcka
 12. Någon kanske kan tänka sig att byta en sådan här: http://www.whiskyauc...wbid&item=IM270 mot min Medvind? Det borde väl vara ganska jämt prismässigt :)
 13. Nu fungerar det igen. Beställde ytterligare 4st. Det brukar vara ett ganska säkert investeringsobjekt comitee-släppen. Dubbla pengar på 1-3 år. Allt för att finansiera mina dyra Lagavulin inköp
 14. Någon som vet när det släpps fler momentum? Det skulle väl komma fler under 2011?
 15. Caol ila G&M Connoisseurs Choice, Brown Label 17YO, Distilled 1969, 40% Gudomligt god kan jag säga! Tack Benny!
 16. Lite 70-tals Lagavulin i form av: Lagavulin Wilson & Morgan Barrel Selection 13 Year old 59,4% Cask 6.524 Distilled December 1979 Bottled July 1993 - One Hogshead of 280 bottles Tackar Christer.
 17. Köpte den i onsdag och tänkte hålla lite på den men det gick inte Öppnade den idag. Dra mig baklänges vad go den va! Jag måste genast leta efter fler. Antagligen är det väl försent. Nej dags för ännu en dram.
 18. Tack för svaren. Misstänker som sagt att det kommer bättre tillfällen framöver.
 19. Hej, Är på jakt efter något fint och gott att köpa till barnen som är från deras födelseår och ge dem någon gång i framtiden. Kan tänka mig att det kan vara svårt. Tacksam för tips.
 20. rico90

  Champagne till nyår?

  Var inne på lunchen idag på SB Passagen och pratade lite Champagne med personalen i deras vinkällarbutik. Jag blev övertalad att inte alls köpa någon Krug eller Bollinger för att dricka nu till nyår eftersom de mer eller mindre krävde lagring. Efter min berättelse om mitt möte med Bollinger RD 1981 tyckte han att en Henriot Brut Millésime 1998 (nr. 94828) för 522kr skulle passa mig som handsken. Besöket blev billigare än vad jag hade tänkt . Frågan är hur Champagnen kommer att smaka? Någon som har prövat den?
 21. rico90

  Champagne till nyår?

  Vad blir det för något smaskens till 12-slaget? Själv är jag väldigt okunnig när det gäller Champagne. Jag har prövat Moet i det billigare segmentet och tycker att de inte är så roliga och har för mycket kolsyra för min smak. Enda gången jag faktiskt har druckit lite exklusivare Champagne var när jag köpte en Bollinger RD 1981 inför milleniumskiftet och den var helt fantastisk god. Det känns som att det är dags att pröva något lite roligare i år. Jag står och velar lite mellan Bollinger Le Grand Anneé (nr. 7579) och Krug Grand Cuvée (nr. 7494). Krugen är dyrare men den borde kanske få plats i nyårsbudgeten Någon som druckit båda?
 22. Jag har köpt och sålt hela serien två gånger. 9k plus har ja gått på det
×
×
 • Create New...