Jump to content
whiskyforum

ardbank

VIP Medlem
 • Content Count

  787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

ardbank last won the day on January 31

ardbank had the most liked content!

Community Reputation

165 Utmärkt

About ardbank

Profile Information

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

6,260 profile views
 1. Ja, men sötare än vad jag vanligtvis köper. Man har nog blivit lite bortskämd av all Caroni, Bellevue m.m. som nästan smakar som whisky ibland, denna smakar verkligen rom men en lite torrare sådan. Fantastik färg 👍
 2. Lite rom från Venezuela på fredag kväll 😊
 3. Metallica’s BLACKENED. Lyckades byta till mig en flaska (dyrt byte...) då de är nästan omöjliga att få tag på i Europa. De har spelat Metallicas musik för faten (finish i black brandy casks) så att ljudvågorna ska låta smakerna riktigt blandas samman 😄Varje batch har sin egen spellista som man kan hitta på whiskyns hemsida, just min batch 082 har fått lyssna på dessa låtar: 1. THE ECSTASY OF GOLD (METALLICA VERSION) 2. OF WOLF AND MAN 3. SEEK & DESTROY 4. FADE TO BLACK 5. HARDWIRED 6. ORION 7. FUEL 8. THE UNFORGIVEN II (Hör av er om ni behöver sampels, som vanligt så behöver jag inte en hel flaska själv)
 4. Sidan fungerar väldigt bra nuförtiden. Mycket bra jobbat, Jens! 😀👍
 5. Det är fortfarande någonting som inte stämmer här då folk fortsätter att posta på båda adresser... Jens: den ena måste upphöra och från mitt håll så är de den senare med ”f” i början den betydligt snabbare. Hoppas att du kan hålla kvar den och fimpa den andra. (Jag har postat detta på båda sidorna)
 6. Yes! Nu funkar det riktigt bra - toppenbra jobbat Jens!! 😀 🤗 👍 👌
 7. Ja det är fortfarande bedrövligt långsamt. Står själv inför valet om man ska förlänga VIP-medlemskapet eller lägga ned helt och hållet, för tydligen så går ju inte ens pengar till att förvalta forumet... ?
 8. Hehe, ja ni märker väl när det är dags igen (för de som har inloggade användare)...
 9. Håller med om att det är bedrövligt. Tidigare var jag inne på forumet flera gånger per dag, men nu orkar jag knappt en gång per dag på grund av att det är så segt. Tyvärr tappar vi medlemmarnas tillit till forumet då det nog är många som känner precis som jag. - Hur ska man nu göra när man vill öppna ett par flaskor och och göra samplespaket...? ?
 10. Öppnat lite nya rom sorter, från Fiji och Guyana denna gång. Lite kul med sherry cask finish på den senare. (Hör av er om ni behöver sampels, behöver inte allt själv).
 11. Ja den är riktigt bra. Finns så mycket bra rom för whiskydrickare där ute... ?
 12. Möjligen en liten bättring men tyvärr fortfarande långt mycket långsammare än innan uppgraderingen.
 13. Ja, det är forfarande otroligt långsamt numera, oavsett vilken webbläsare eller plattform man använder... ☹️
 14. Går att ordna, skicka ett PM bara... ?
×
×
 • Create New...