Jump to content
whiskyforum

ardbank

VIP Medlem
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

ardbank last won the day on May 11

ardbank had the most liked content!

Community Reputation

162 Utmärkt

About ardbank

Profile Information

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

6,125 profile views
 1. Sidan fungerar väldigt bra nuförtiden. Mycket bra jobbat, Jens! 😀👍
 2. Det är fortfarande någonting som inte stämmer här då folk fortsätter att posta på båda adresser... Jens: den ena måste upphöra och från mitt håll så är de den senare med ”f” i början den betydligt snabbare. Hoppas att du kan hålla kvar den och fimpa den andra. (Jag har postat detta på båda sidorna)
 3. Yes! Nu funkar det riktigt bra - toppenbra jobbat Jens!! 😀 🤗 👍 👌
 4. Ja det är fortfarande bedrövligt långsamt. Står själv inför valet om man ska förlänga VIP-medlemskapet eller lägga ned helt och hållet, för tydligen så går ju inte ens pengar till att förvalta forumet... ?
 5. Hehe, ja ni märker väl när det är dags igen (för de som har inloggade användare)...
 6. Håller med om att det är bedrövligt. Tidigare var jag inne på forumet flera gånger per dag, men nu orkar jag knappt en gång per dag på grund av att det är så segt. Tyvärr tappar vi medlemmarnas tillit till forumet då det nog är många som känner precis som jag. - Hur ska man nu göra när man vill öppna ett par flaskor och och göra samplespaket...? ?
 7. Öppnat lite nya rom sorter, från Fiji och Guyana denna gång. Lite kul med sherry cask finish på den senare. (Hör av er om ni behöver sampels, behöver inte allt själv).
 8. Ja den är riktigt bra. Finns så mycket bra rom för whiskydrickare där ute... ?
 9. Möjligen en liten bättring men tyvärr fortfarande långt mycket långsammare än innan uppgraderingen.
 10. Tyvärr fortfarande väldigt segt... ?
 11. Ja, det är forfarande otroligt långsamt numera, oavsett vilken webbläsare eller plattform man använder... ☹️
 12. Går att ordna, skicka ett PM bara... ?
 13. Var tvungen att öppna denna som fått så bra omdömen - och det är den värd! Makalös, smakar som rökig hallon-lakrits med lite citron ?
 14. Ifall man inte längre ids gå in på forumet lika ofta nu så är det tur i alla fall att det fortfarande går att prenumerera på nya ämnen i Marknadsplatsen/Samples bytes, så att man inte missar när någon lägger ut nya samples… (För de som har registrerat sig, alltid ett skäl till att skapa sig en användare och hålla forumet vid liv).
 15. Allting går också väldigt långsamt sedan uppdateringen, kanske är det mera som behöver uppdateras för att det ska bli bra?
×
×
 • Create New...