Jump to content
whiskyforum

Nattlorden

Vanlig medlem
 • Content Count

  1,540
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nattlorden

 1. Det är väl bara bra om den ligger på 60% på flaskan och den smakat bäst vid 46... då får man ju ut mer.
 2. Aldrig i livet - den är sensationell som den är. 42årig Tomatin (Part Nan Angelen)
 3. Jag har ett par flaskor på Cask Strength som är på 42,6% ....
 4. Köp Vacuvin-korkar och en pump. Kom bara ihåg att torka halsen med papper så de slipper direktkontakt med sprit.
 5. Nja... förstasippen skulle jag nog placera på 87, men i min bok är det gott betyg det med... Å andra sidan så var det en ganska atypisk Laphroaig, så jag förväntar mig att sätta högre nästa dram då jag vet lite mer vad jag skall förvänta mig. Har aldrig provat en så SÖT Laffe tidigare... troligtvis inte en lika (brand-)rökig heller... så den gick lite grand emot hur jag förväntade mig en Laffe och det drog säkert någon poäng. Hade inte tid att köra den genom en provnedvattningsomgång heller. Jag är verkligen inte missnöjd med köpet - jag älskar både sött och rökigt, som om ett par drams så kommer jag troligen att vara stormförälskad!
 6. Precis börjat sippa på The famous leapfrog... lär nog inte ge mig på något annat efter, det hade nog inte överlevt.
 7. Hämtade upp mina beställningar igår: The Famous Leapfrog High Park Mansie
 8. samt Chrome 3.0.195.38 (I vart fall att se förstasidan ok )
 9. Nej varför det? "Smoke on the water" är väl ytterst on topic?
 10. Rekommenderar Bröderna Lagerståhls inspelning av låten som "Nationalsång".
 11. VacuVin-korkar funkar utmärkt. Håller undertryck i åratal, har inte varit med om att det missat hittils. Ser till att torka ur i halsen efter jag använt flaskan, för direktkontakt sprit<-->gummi tror jag inte är så bra.
 12. Glen Grant Cellar Reserve 1992 (gick ganska jämnt ur med pengarna ur whiskykassan när Cragganmore DE tog slut, den var köpt dyr när det begav sig)
 13. DRUCKIT har jag gjort hela tiden, man jag har inte funderat så mycket på att anteckna, "blogga" eller chatta om det på ett tag. Därför är där tyvärr ett svart hål i mina data... smakat många sorter som jag inte vet varken namn på eller betyg.
 14. Cragganmore DE 1987 2003-11-21 -> 2010-01-15 Skönt att äntligen ha blivit av med detta skrället... det har tagit specialinsats för att bli av med denna över-omfatade misfit.
 15. Ardbeg 17yo ( 2002-12-24 -> 2010-01-05 ) Tror det finns två till i hyllan, men nu väntar jag något år innan jag öppnar en igen...
 16. Du ändrar dig säkert den dagen som det blir tvärförbud på all alkoholförsäljning världen över...
 17. Japp, jag räknade på det nu... och du ligger på tre flaskor mer än mig årligen och då var din partner inte medräknad. Min dricker bara cider och baileys-typen.
 18. Inte längre än så? Jag har minst 50 års lager... Inventering låter som en vettig sysselsättning... kommer nog att ske här med... har börjat ägna mitt xml-dokument med uppmärksamhet igen, tyvärr har jag en lång odokumenterad period bakom mig där jag inte vet vad jag provsmakat eller när/vär/hur dyrt jag köpt vissa flaskor...
 19. Caol Ila 12. 2003-12-02 -> 2009-12-26 RIP sega rackare!
×
×
 • Create New...