Jump to content
whiskyforum

MoL

Vanlig medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hej, kan man sälja sprit på Ebay från Sverige om den läggs ut på exempelvis tyska Ebay eller annats lands Ebay sida där det finns auktioner, Italien som annat exempel. Sökt efter svar men hittar väldigt gammal information. Engelska Ebay exempelvis godkänner inte alkohol till försäljning om jag förstår det rätt. Gäller Ardbeg Supernova SN19 och High Coast In Flames Selection 2019.
 2. Har även jag denna whisky, men har dock inte testat en "vanlig" Benriach Peated så tyvärr ingen åsikt. Men i min smak så var denna likvärdig eller till och med bättre än HP 18. Som sagt, smaken är som baken.
 3. Då kanske man ska satsa på denna då. Ska över till USA i dec så möjligen finns det något intressant på taxfree.
 4. Ser att denna inte går att beställa längre på systembolaget. Vad ska man då ta istället? vill testa en tequila som inte smakar rävgift som de tequilashots som man har intagit på nattklubbar genom åren..
 5. Själv gillar jag havana club. så med det i åtanke, tips på inte allt för dyr rom som finns på systemet?
 6. Blev en BenRiach Heredotus Fumosus Peated 12 Years Pedro Ximenez Finish även mitt senaste köp.
 7. Inget fancy men en: BenRiach Heredotus Fumosus Peated 12 Years Pedro Ximenez Finish Iaf ett väldigt långt namn, alltid något. Smakade bättre än förväntat!
 8. Hej. Söker mig en whiskykaraff. Har fått för mig att jag behöver en sådan. Någon som har tips på vart man hittar en sådan? Har sökt på nätet men inte mycket där. Skall gärna vara rejäl och utan gravyr.
 9. Kanske OT men är Talisker 18 väldigt annorlunda än Talisker 10? Ska skaffa mig en Talisker och vet inte riktigt vart jag ska börja.
 10. Håller med ovanstående talare. Jag har den kompletta whiskylistan för Cinderella som jag kan maila. PM mig om intresse finns.
×
×
 • Create New...