Jump to content
whiskyforum

Nikkokicko

Vanlig medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Dricker just nu en standard Lagavulin 16, otroligt att en standardbuteljering som är utspädd till 43% kan vara så otroligt god.
 2. Jag häller upp en Laga 16 nu och väntar nyfiket på vilken du köper och vad du tycker om den.
 3. Alla tre är finfina, du kan inte gå fel med någon av dem.
 4. Wow, vilken spännande provning om man är nyfiken på Springbank! Synd bara att man är urfattig som student (i uppsala) för tillfället, annars skulle jag hänga på låset. Lycka till!
 5. Jag får lite dåliga vibbar av Gurkha, ett exempel är His Majesty's reserve för 750 usd pinnen! Känns som väldigt mycket marketing snarare än kvalité, men ser fram emot att bli motbevisad någon dag.
 6. Igår en Romeo Y Julieta NO 2 på en trevlig uteservering är i Uppsala, idag blir det en Oliva Serie V belicoso för att fira ett nytt kontrakt på en lägenhet.
 7. Som student känner jag mig manad att svara i den här tråden. Jag har varit i precis samma sits som trådskaparen och äger de flesta av flaskorna som rekommenderats varmt. Glenlivet Nadurra är underbar, Ardbeg TEN och Lagavulin 16 likaså. Trots detta, när jag tittar på min knapphändiga samling är det Aberlour A'bunadh som är den största favoriten av de fyra nämnda. Första gången jag drack den (köpt enbart på grund av den goda renommé den utan tvekan får sägas ha här) höll jag på att smälla av. Den var och är helt fantastisk och olik all annan whisky jag smakat tills dess och är en stark stark rekommendation. Hursomhelst! Det finns en annan väldigt prisvärd flaska som är den som jag kommer sakna mest när den tar slut i barskåpet, som jag är lite förvånad över att den inte nämnts. Laphroaig 10 CS - om man gillar rökig whisky - är den flaska jag är helt övertygad om kommer bli den första jag inhandlar två gånger, dessutom till tonerna av mycket prisvärda 548:- ur systemets beställningssortiment. Om du som jag studerar i Uppsala är ett starkt tips nationspubarna (speciellt GH) som har ett relativt stort utbud av whisky till humana priser. Tack för ordet!
×
×
 • Create New...