Jump to content
whiskyforum

michbjork

Vanlig medlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

michbjork last won the day on April 3

michbjork had the most liked content!

Community Reputation

12 Bra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fiji 16 the Rum Cask: Fantastisk doft med bananer och kakor, tål mycket vatten. Guyana 10 The Rum Cask: Man kan verkligen känna sherryfaten här, tänk att rom och sherry går ihop lika bra som whisky och sherry Tack till Ardbank för samples!
 2. Oroligt segt! Tidigare kollade jag forumet ca 10 gånger per dag men nu blir jag bara frustrerad och ids knappt gå in längre. Det här måste väl gå att fixa?? Jag kan heller inte längre svara på ämnen i Marknadsplatsen, men jag tycks kunna starta inlägg. Vet att jag inte är VIP-medlem, men det är väl tvärtom det ska fungera...? Dvs, om man inte är VIP-medlem så ska man inte kunna starta nya ämnen men man ska ju ändå som inloggad ”vanlig” medlem kunna svara på andras inlägg vid samples-paket m.m.?
 3. 2 x Kilkerran samples som jag just fått hem från ardbank. Romfatslagringen: malt, rök, sälta, romtonerna märks subtilt, nougat. Är första gången jag provar en helt rom-fatslagrad whisky, en mycket trevlig upplevelse! 88 poäng. Sherrylagringen: tyngre, mustig och fyllig sherryrökighet, ännu nougat även här. Gillar stark denna då jag gillar sherrylagringar. 89 poäng. Tack Stefan!
 4. Caroni 1997 Blackadder Raw Cask 20 years. Kan bara hålla med om WOW! Visste inte att rom kunde vara så gott, smakar ju nästan som whisky. Tack för samplet, Ardbank!
 5. Du kan då verkligen göra en nyfiken! Skulle man kunna få köpa ett sample eller så av denna?
 6. Jag skulle gärna vilja prova ett sample av denna. Går det att ordna?
 7. Kul! Men vart kan man se redan nu att den kommer i oktober?
 8. Hirsch Rye 22 years 1983 Sazerac Rye 18 years Läckert att prova så gammal rågwhisky! Särskilt Hirschen var en upplevelse, mörk som en sherrylagring å allt
 9. Kan bara hålla med - tack för samplepaketet du gjorde!
 10. Hej, Jag skulle behöva skicka en flaska whisky utanför EU men av allt jag läst så verkar det jättekrångligt. Går det inte med Posten? Är det någon som har något bra tips, det är till en annan privatperson? Tack! Michael
×
×
 • Create New...