Jump to content
whiskyforum

BjornG

Vanlig medlem
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About BjornG

 • Birthday August 20

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  Whisky, modelljärnväg och allt annat som gör livet värt att leva.
 1. Missade jag 2015 års upplaga av Fuller Imperial Stout? Jag har inte sett nånting av den på SB.
 2. Jo, Laimrig finns väl kvar? Verkar finnas flera produktnummer på den: http://www.systembolaget.se/10330 Det var Laimrig #1 som fick mig whiskyintresserad, trots det skulle jag satsa på Tempest. Men det är jag det, med mina smakpreferenser. Edit: Marcus hann före...
 3. Laimrig #2 och en corrywreckan idag, Kilchoman winter 2010 i helgen. Beslutsångest över vad som ska sprättas...
 4. I glaset just nu: Bowmore, IB, "The Queen of of Moorlands Rare Cask", 1998, fresh american oak, 53,9% nr 57/82, cask 351 Slainte /Björn G.
 5. Följer upp gårdagens Bowmore Feis ile 2006 med en motsvarande 2007. Tack för den möjligheten! /B
 6. 5 vanliga och 1st 20cl öppnad. 4 vanliga och 1 mini oöppnad. Kan med det resultatet konstatera att jag är fullständig amatör i sammanhanget.. En öppnad på landet också kom jag just på. Hälsar, med Bruichladdish 12 yrs i glaset. (20cl-flaskan) (Nej, inte hela innehållet på en gång.... ) /Björn G.
 7. En Bowmore Tempest har nu fått dra sig tillbaka, öppnad dan den släpptes. /Björn G.
 8. BjornG

  Ardbegchallenge

  Ja, det kanske är så. Jag tyckte iallafall att det var en "kul grej". Världsrekord i whiskyprovning måste nog bli lite jippo-betonat. Det jag tyckte var dumt var att musiken omgärdades av fyrverkier och scenrök, dom lukterna tar lätt över whiskyns egen doft. Jag hade nöjt mig med en eller flera mindre grupper som spelade skotsk folkmusik. Det hela hamnade lite mellan kulturafton och rockkonsert. Sen tror jag att det var en illa vald dag, en lördag mitt i en långhelg på försommaren. Många som är upptagna på annat håll. Funderar /Björn G.
 9. Ardbeg: Corrywreckan, Ten, Alligator och Challenge. Fast hur taktiskt är det med fyrverkerier och scenrök när man ska smaka whisky? När krutröken bokstavligen ligger tät smakar allt rök, fast inte torvrök... funderar /Björn G.
 10. BjornG

  Ardbegchallenge

  Jaha, där ser man! Tackar!
 11. BjornG

  Ardbegchallenge

  Hej Var har ni hittat det lägre priset? Både ArdbegChallengesidan och Ticnet anger vad jag kan se 399:- Man verkar kunna välja storlek på T-shirten men inte på sin dram... Hälsar och undrar /Björn G.
 12. Snabba puckar här! Synd på tvåan men man får väl hålla sig till 3an. Tackar /Björn G.
 13. Nu har Laimrigen kommit även till mig. En undran är hur det ligger till med Tempest batch#2, kommer den till sverige och när isåfall? Funderar /Björn G.
 14. Bowmore, "The Queen of of Moorlands Rare Cask", edition XXXI (+ en Kilkenny vid sidan om...)
×
×
 • Create New...