Jump to content
whiskyforum

elegantenswe

Vanlig medlem
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About elegantenswe

 • Birthday 11/08/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.seasidemusic.se

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Musik, Film, Whisky, Sport, Teknik
 1. Jag uppskattar deras 12claret wood och 15yo. Även destilleriets historik samt tillverkningen med eget mälteri
 2. Fick min flarra igår och är mycket imponerad! Håller med om mörka bär och sherry. 91 p
 3. Håller med till 100%. Av vad jag smakat i deras prisklass än så länge ligger de i topp. Finns många andra flaskor runt 500-lappen som jag rycker på axlarna åt. En som jag tycker är överskattad, eller bara inte gillar, som det har skrivits en del om är Bunnahabhain 12. Tilltalar mig inte alls och kommer inte köpa ny flaska när den nuvarande är slut.
 4. Jag undrar också det då jag såg att någon på forumet hade beställt en #33
 5. Om du köpte via SB, är det batch 33 man får nu? Tänker beställa så fort de byter så man får beskåda nya förpackningen
 6. La precis en beställning på en sådan häringa. Billigare på SB än TWE! Låter även lovande med omdömmet: Whisky Bible 2010: Best Scotch New Brand; 96.5 Points
 7. Verkar vara en bra speyside och precis något sådant jag letade efter. Aldrig hört talas om dom förr! Beställer en sån!
 8. Hade en Old Pulteney 12yo som jag inte alls tyckte om, så är lite orolig att ge mig in på den vägen. Benromach hade jag aldrig hört förr men verkar väldigt lovande, frågan är om man ska gå på 10yo eller 21yo. Springbank 15 är slut på SB, någon som vet när och om det kommer fler flaskor?
 9. Tack för snabbt svar whiskystore. Forumets sökfunktion lämpar sig inte så bra till den här typen av sökning, la nån timme på det innan jag startade tråden. Fick samma svar av dig på en annan tråd som jag startade efter att inte hittat något via sökfunktionen. Antar att du är ganska noga med vilka typer av trådar som får startas eller ej.
 10. Whiskeyintresset har verkligen exploderat på senaste och söker därför hjälp av er kunniga! Finns det någon sida där man kan söka efter whiskey's med hjälp av sökord som t.ex. dom i min titel? Creamy, Sweet, Buttery, Toffee, Orange är ord som ofta finns med på tasting notes av whiskeys jag gillar. Av de flaskor jag själv äger och jag tycker de orden stämmer in har vi Glenlivet Archive 21yo, The Macallan 18yo sherry oak, och HP18 Kan Gillar rund, balanserad, söt smak. Hade VERKLIGEN uppskattat om ni kunde ge mig så många exempel som möjligt ur SBs sortiment som passar in under ovan nämnda beskrivning. Prisklass 500-1000, sträcker mig ibland upp till 1500 ifall det verkligen är något extra.
 11. Var av en slump inne på Bokia idag och när jag väl började bläddra lite i Per Ellsbergers SKOTSK WHISKEY: allt om maltwhiskey till nedsatt pris så var saken biff. Stor och tung som en bibel och jag ser fram emot mycket bra läsning.
 12. Jag tycker Springbank claret wood 12yo är helt fantastisk. Väldigt prisvärd
 13. Har precis lagt en order på en sån här goding. Den kommer bli min dyraste och äldsta hittills så har stora förväntningar!
 14. Var och hämtade ett paket igår med: Laphroaig CS 10yo Springbank 12yo Claret wood Glenfarclas 105 Provade samtliga igår och inte helt oväntat gillade jag Springbank överlägset mest. Balanserad med sköna frukt och vin-inslag. Laphroaig verkar vara en klassiker för sitt pris här på forumet, men jag måste nog verkligen vara på rätt humör för att uppskatta dess udda karaktär.
×
×
 • Create New...