Jump to content
whiskyforum

TheCaptain

Vanlig medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Man
 1. Måste man inte kunna läsa för att hålla på med sånt? :P

 2. Man kan ibland uppfatta rökig whisky som "tjärig" men ta och kolla in laphroaig 10yo och cs. Kolla annars in Caol ila 12!
 3. Nej men oj då, skumläste bara lite så jag hann nog inte uppfatta att det var nr 22 det handlade om, får ursäkta mig själv!
 4. Alla här verkar ju vela ha lite rökigare whisky så varför inte en bunna 12? Det är ju den mildaste på islay så den skulle nog även många "mindre erfarna" kunna uppskatta
 5. Om någon undrar om denna finns kvar på calles i burg så kan jag säga att den är det. Var där förra veckan och då fanns det runt 5 stycken kvar på hyllan
 6. till er som har många flaskor öppnade: ni är inte rädda för att dom ska bli gamla eller? jag tänker på syret i flaskorna, eller är det inte så stor risk för detta? vet att jag själv är rädd för att öppna för många flaskor då jag är rädd att det ska bli gamla.
 7. okej får ta och göra det, tack för hjälpen!
 8. tackar tackar! märkte förresten att man inte kan välja Sverige som land på justminiatures.co.uk hur gör man då tro?
 9. när vi ändå är inne på detta med att beställa online, är det någon som vet någon bra sida där man kan beställa miniatyrer? tyckte att TWE hade väldigt bra men det blir lite väl dyrt att beställa där ifrån, någon som har bättre förslag?
 10. det var två väldigt olika svar det där haha vore tacksam om du kunde göra det oggela!
 11. hallå hallå, jag har inte sett någon tråd som handlar om denna sida. rätta mig gärna om jag har fel! Jag undrar om det är någon som vet hur det funkar nu för tiden? såg i någon gammal tråd att man bara kunde beställa till Danmark? är det fortfarande så? och någon som vet hur det fungerar med skatt eller? dom har ju rejält fina saker där om jag får säga det själv tack på förhand!
 12. det som befinner sig i glaset just nu är en jura: superstition
 13. Mackan? Har ett svagt minne om att du gillade whisky. Hur går det i Appstore-industrin? :)

 14. bästa whiskymusiken är nog ändå Mike Stern, särskilt plattan "Upside Downside"
×
×
 • Create New...