Jump to content
whiskyforum

JonLagavulin

Vanlig medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Yes, är begränsning på sidan, men har beslutat för att inte beställa då man måste fylla i papper och även betala alkohol skatt om man ska beställa hem till sverige, så om jag har förstått allting rätt så blir priset inte mycket billigare känns det som! Har du något bra tips på sidor med mycket whisky för en billigare slant? och har någon erfarenhet av att beställa hem whisky från eu-länder och vet hur det går till med skatten osv, för känner mig lite lost i det där träsket och somsagt kanske inte förstått det rätt!
 2. Blev en tia, men är väldigt intresserad av att prova resterande sortiment då jag fastnade rejält! Är det någon som har tips på whisky som liknar ardbeg, tänkte beställa 6 flaskor på vinsajten.com dom har slut på Ardbeg 10, då jag måste beställa minst 6 flaskor så vill man ju komma undan rätt billigt då ekonomin inte är den bästa i dagsläget!
 3. Tack för svaren, vart en Ardbeg och den vart nya favoriten!
 4. Hej, tänkte inhandla en whisky ifrån vinsajten.com dom har haft Ardbeg (Stor Favorit!) varje gång jag varit in och kollat men nu så är den tyvär slut, synd då det var just 1 liter jag var ute efter. Någon som vet någon annan sida med billig whisky och bra vin? Tänkte iaf inhandla en Finlaggan Original Peaty CS, nån som provat? Men behöver tips på whisky's som spelar i samma liga som Ardbeg gällande rökigheten och kvaliten! Tacksam för svar MVH Jonatan
 5. Tjena! Tänkte fråga er här på forumet om råd angående vilken whisky ni tycker jag borde inhandla utav Lagavulin 16, Laphroaig 10 och Ardbeg 10. Jag tycker såklart väldigt mycket om Lagavulin, därav namnet, men jag är ändå ute efter mer rökig smak än den har! Har dock ej smakat eller jämfört med dom 2 andra, jag tänkte inhandla mig en flaska imorgon och jag funderar och funderar så kom med tips och skriv gärna varför du skulle valt just denna whisky. Tack på förhand!
×
×
 • Create New...