Jump to content
whiskyforum

anotherdeadhero

Vanlig medlem
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

anotherdeadhero last won the day on November 25 2013

anotherdeadhero had the most liked content!

Community Reputation

26 Utmärkt

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Oxelösund
 1. Tack för samtliga svar! Galet att det redan börjar att bokas upp inför 2016. Då får det kanske bli en trip i början av maj i år då.
 2. Hej bullen, jag har ett litet problem Så här ligger det till. Vi är ett gäng på fyra som tänkte fara till Islay i år, men några av oss vill gärna gå på Feis Ile och alla B&B är fullbokade. Är det då "värt" att vänta till 2016 eller "räcker" det med ett vanligt besök på ön i år? Är det så speciellt med Feis Ile att det är värt att vänta på? Tack på förhand, Dennis
 3. Jag är impad av folk ens lyckades boka något. Satt som en hök och det fanns inte ens utrymme för att boka. Jaja.. samma sak som vanligt. Inget att sura över. Alla spelar på samma villkor.
 4. Något måste ju ha hänt. 1260 flaskor kan omöjligt ta slut på 1 sek.
 5. Menade alltså att GunnarN hade länkat till samma auktion precis ovanför ditt inlägg.
 6. Mperor: gamla nyheter. De flesta av oss visste om det där ca 20.26 igår
 7. Har handlat där en gång. Kanonservice och allt flöt på fint.
 8. Ja. och http://shop.whiskybase.com/shipping
 9. Lite off topic - men har du testat den o jämfört mot dagens? Värt att lägga några hundringar extra?
 10. "uppskattar den nog mer än jag skulle ge den vad gäller betyget faktiskt om det är förståeligt?" Nej det är inte förståeligt. Vill inte verka dryg eller så, men har läst inlägget 5 gånger och blev inte klokare. Summa summarum: du gillar HP cask strenth på söndagsaftnar?
 11. Vad hände med "Kommer det fler tänker jag inte köpa någon, dom kan ha sin 10-åring för sig själva! skål!"?
 12. Jag skulle personligen försöka sälja den här på forumet. Klart smidigaste alternativet. Flaskan finns fortfarande att få tag på, så jag misstänker att den inte skulle göra dig så värst mycket rikare.
 13. Rätta vattnet i flaskan? Hur långt är ett snöre? Jag tycker personligen att whisky smaker som bäst runt 50-strecket.
 14. Hur man än vrider på det och gnäller på bolagets hemsida så hade inte flaskorna räckt ändå. Jag blev också utan, livet går vidare.
 15. Alltså... Jag väljer att tro på att det kommer dyka upp fler. 6000 ex är ju skapligt många trots allt. Luktar Ardbeg-släpp all over the ställe. Känns mest som småskvättar nåt ut.
×
×
 • Create New...