Jump to content
whiskyforum

Andersson

Vanlig medlem
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andersson

 1. Firar av en färdigskriven masteruppsats med Karuizawa Noh #6719, Karuizawa Noh #7576, och Port Ellen Gordon & MacPhail #7238-7239. Bra måndageftermiddag!
 2. Är det ingen som är sugen på att försöka sampla upp denna?
 3. Jag har inga åsikter i frågan, men Allthingswhisky.com har precis gjort en liten Forty Creek-bonanza: http://www.allthingswhisky.com/?cat=111
 4. Det verkar finnas ett par till här: http://whiskycast.com/resources/whisky-retailers/
 5. Andersson

  Ev. Samköp

  På beerswedens forum finns trådar för samköp av öl. Mest kring storstäderna visserligen, men kan vara värt ett försök.
 6. Här http://www.bokborsen.se/Buxrud-Ulf/Rare-Malts-facts-Figures-And-Taste/2902721
 7. Andersson

  Online shopping

  På Beerswedens forum finns en bra lista med internetbutiker för öl.
 8. Andersson

  Just nu drickes....

  Jag är svag för Lagunitas Maximus. Tyvärr är det numera kollikrav på den på beställningssortimentet.
 9. Om inte annat så har avsnitt 410 av whiskycast en liten feature om Wolfburn.
 10. Jag hade planer på att anmäla mig, verkar vara en kanontillställning, men har helt enkelt inte råd för tillfället.
 11. Andersson

  Westvleteren XII

  Jag kan ta två?
 12. Jag skulle också gärna vara med på en skvätt
 13. Den kommer på torsdag som weblansering på Systembolaget i Sverige.
 14. Jodå, internleverans gjorde de åt mig senast för ett par veckor sedan.
 15. Vilken batch är det som finns på bolaget nu?
 16. Jag fick höra samma sak i Uppsala när jag frågade efter ett par flaskor som var slut hos leverantör, men enligt hemsidan skulle ett par flaskor finnas i butiken.
 17. Tack för svar! Då var det som jag misstänkte. Vet inte vilka vi flyger med, men fick hem en taxfreekatalog som var lite oinspirerande. Slängde ett öga på Laphroaig PX men misstänker att den inte skiljer sig jättemycket från Triple Wood?
 18. Om ett par veckor ska jag till Kreta med svärsläkten, finns det nåt att hoppas på där i whiskyväg? Har fått för mig att det inte är nåt whisky-eldorado direkt, varken vad gäller priser eller utbud? Är ny i whiskyträsket så jag är förvisso absolut inte ute efter några rariteter, "standardsortiment" duger gott.
 19. Hm, ska bli spännande att vid tillfälle prova Machir Bay hur som helst. Och visst är jag sugen på PC8. Men nu har ju ett nytt dilemma uppstått: Köpa nämnda PC8 innan den försvinner från systemet, eller försöka hugga en Cairdeas när den kommer hit?
 20. Tack för tipset! Stod faktiskt och pillade på en PC8 häromdagen, men den var lite för dyr mig att köpa osmakad. Blev en Machir Bay istället. Men jag kanske ska slå till ändå då
 21. Ardbeg Uigeadail & Corryvreckan. Jag är för övrigt ny här på forumet (som verkar väldigt kamratligt och gemytligt!), och i princip lika ny i whiskysvängen. Följaktligen skulle jag må bra av lite tips: Jag vet inte om det är min gräsallergi som spökar, men när jag dricker dessa (framförall Uigeadail) känner jag en ganska tydlig smak av nåt i stil med stekt bacon med kolasås. Kände samma sak tidigare i kväll med Laphroaig Triple Wood, och när jag av nyfikenhet luktade lite på Lagavulin 16 ur flaskan, men inte hos Ardbeg 10. Är det någon som kan relatera och har tips på andra whiskys som erbjuder nåt liknande? Eller är det bara mina Clarityn som får allt att smaka bacon med kolasås?
×
×
 • Create New...