Jump to content
whiskyforum

myran

Vanlig medlem
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Har tidigare bjudit ut Whisky på detta forum. Har fått tillbaka mail om att jag har varit för dyr på mina flaskor ?! Har även fått okvädesord om detta ! Nåväl, numer så ombesörjer Whiskuauktion.com mina affärer och jag slipper taskiga mail. Men det roliga är att jag får betydligt mer betalt per flaska här än i Sverige. I Sverige tycks alla bara prata om var det är billigast och hur man dricker Whisky billigast. Det där med billigast verkar vara den viktigaste parametern ! MAO i Sverige gäller så billigt som möjligt, bättre taskigt bara det är billigt !!!!!
 2. Flying Pirate = Bunnahabhain 1979 var en suverän sak. Kola, sherry, söt frukt (lite ananas kanske) och lite fattoner. En goding som bankade in på 92 p.
 3. Jo visssst har man goott stältt så, dyra droppar !!!!
 4. 10 st blev det. Har sålt en del till forummedlemmar. Har en ute på ebay just nu - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=230304192383 Har även några Besten till övers.
 5. Lite surt med det tredubbla ? Jag har sålt en hel hög Corrys här på forumet för 800 :- st, i stort sett självkostnadspris. Mina annonser har legat ute en längre tid med Corryvreckan till salu !
 6. Huvudsaken är att det är billigt !!
 7. Kolla in www.ardbeg.com Tydligen en mindre rökig sak.
 8. Tror inte det. Är detta seriöst ? Whisky OK men svenskt fotbolls landslag just nu ?? Vad har fotboll med detta att skaffa ? Kan dra inmassor av parametrar som ev passar och ställa frågor därefter .... Fundersam. Myran
 9. Har sett OB Dallas Dhu på auktion hos Herr Kruger. Helt klart dock att det inte är någon vanlig Whisky längre. Det släpptes en variant på SB idag och det blir nog till att köpa en flaska
 10. Denna Whisky kostade lite drygt 400 SEK på SB och man får förfrågan om jag skall lämna den tillbaka ??!! Att jämföra med vadå ?? Varför lämna tillbaka en sån billig Whisky ? Din smakkänsla är nog bra mkt bättre än många gamla Whiskylovers som jag känner ! Den är så billig att om du känner att detta är för dåligt och simplet för dig, slå ut soppan i vasken !
 11. Jag handlade hos billigsprit några gånger och det gick ju fint. Jag betalade flaskorna jag beställt och sedan visade det sig att några av dessa inte fans och så fick jag frågan om jag kunde tänka mig något annat i stället och på detta svarade jag nej, nu var cirkusen i full gång. Jag blev kallad både det ena och det andra, den här tysken drar sig inte för att hugga i ! Jag varnar alla för att handla med billigsprit ! Det kan kanske gå bra några gånger men ta inte den chansen ! Undvik billig sprit !!!!!
 12. Så bra Whisky som möjligt men också så billigt som möjligt ... Klart att det skall vara billigt !! Ju billiagare ju bättre. Eller som någon mailade - har du någon bra men billig Whisky ev för provningar. Kanske Neil Young då Men Neil Yiung är väl bra musik ??!!
 13. Köp en kamera istället !!! Vem gillar gammal Whisky ? Det är young som gäller !!
 14. Håller med dig Robert, det blev nog en trådkapning av detta - inte riktigt meningen. Ja det är väl upp till var och en, huvudsaken är väl att man gillar det man dricker. Hade saken gällt klubbor och puck skulle jag sagt Färjestad, Sveriges bästa lag - håller ni inte med ? Trevlig helg därute myran
×
×
 • Create New...