SweetNothing Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Dricker 2 samples från Christer: Bunna Feis Ile 2006 & 2007, #2 88p & #276 91p . Tack för dessa! 3 Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxna Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 bowmore 21y silver seal 85p fortsätter med bowmore 20y DR 1989-2009 sherry hogsh #1101 50,1% 3 Quote håkan woxblom orminge,stockholm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jussi Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Glen Keith 1967-2005 G&M CC 46 % Quote Juhani Karvonen Highhomestead Link to comment Share on other sites More sharing options...
highland Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Avnjuter HP 33yo Ambassadors Cask 3, en riktig fruktbomb mandarin, ananas, melon, visst är där lite läder o skokräm men ingen typisk HP. ikväll snålar jag inte 92 fina poäng, tack för samplet Reyan: 2 Quote Christer Lagestig Lagan Köper gärna samples av gamla Highland Park, skicka ett PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovikavante Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Tömde en flaska HP 25 OB 53,5% och fortsatte med lite Brora 30 OB 2006. Valde dessutom att öppna en nyare version av HP 25 OB 45,7%. Allt för att fira upptäckten av en oöppnad PE OB 11th release i förrådet. Trodde nämligen den enda tillgängliga var den som redan står öppnad. Jo, jag avslutade med lite av den där PE'n också. 6 Quote Johan GarlandFriends of Laphroaig 310219Ardbeg Committee-De gustibus non est disputandum- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNothing Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 (edited) Lagavulin 21YO 1985 - 2007 56,5%, 87p, ja jag har problem med Lagga av någon anledning, Något metalliskt och en massa Jenka tuggummi, för mycket ek och vitpeppar, testat ett 20 tal och ingen över 90p än så länge. Longrow 1973 Sherry Wood 750 ml OB 46%, 92p. Tack till Christer & Henrik! Edited August 2, 2014 by SweetNothing Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomtebloss Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Tillbaks efter 10 dagar i Norrland 280 mil ToR stack in näsan på Mackmyra på uppvägen. Satt vid röken i onsdags med älgkött och Laphroaig CS batch 06 och Bowmore Darkest. Kärlek :wub: Quote Mats JohanssonFatägare BoxFriends of classic maltsFriends of LaphroaigArdbeg Committee Fatdelägare Smögen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunkan Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 En liten ardbeg alligator, slank ner utan bekymmer. Utav bara farten trillade lite HP ambassadeurs choice ner( inte lika bra, men icke att förakta)! Quote Peter lundqvist Söker whisky från 71. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kainen Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Lagavulin 21YO 1985 - 2007 56,5%, 87p, ja jag har problem med Lagga av någon anledning, Något metalliskt och en massa Jenka tuggummi, för mycket ek och vitpeppar, testat ett 20 tal och ingen över 90p än så länge. Bland det bästa jag provat den där... 95-96p. 1 Quote Marcus Hotakainen, Täby Fatägare, Mackmyra, Gravity: De första dropparna Ardbeg committee member Friends of Laphroaig Min Samling Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosken Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Lagavulin 21YO 1985 - 2007 56,5%, 87p, ja jag har problem med Lagga av någon anledning, Något metalliskt och en massa Jenka tuggummi, för mycket ek och vitpeppar, testat ett 20 tal och ingen över 90p än så länge. Longrow 1973 Sherry Wood 750 ml OB 46%, 92p. Tack till Christer & Henrik! Ge den några droppar vatten och låt den stå 1-2 timmar- den blir betydligt bättre på det viset. Jag gav den 96 p sist jag provade. Men smakem är olika så kanske inte du ger den över 90 p åndå. Quote Seppo Hellström Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNothing Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Bland det bästa jag provat den där... 95-96p. Ge den några droppar vatten och låt den stå 1-2 timmar- den blir betydligt bättre på det viset. Jag gav den 96 p sist jag provade. Men smakem är olika så kanske inte du ger den över 90 p åndå. Jo jag vet, just därför jag skrev så där att jag har lite problem med Lagavulin efter som att det ofta är det "bästa" folk testat Men jag kommer försöka testa den igen och då får jag ge den lite vatten och mer tid. 2 Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam gutenwik Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Jo jag vet, just därför jag skrev så där att jag har lite problem med Lagavulin efter som att det ofta är det "bästa" folk testat Men jag kommer försöka testa den igen och då får jag ge den lite vatten och mer tid. Tyckte även 92p på Longrown var lågt, jag har 94p+ och Micke 96p på den 1 Quote Sam Gutenwik Köper/byter gärna Brora och Yoichi Om du är intresserad av samples, skicka pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNothing Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Tyckte även 92p på Longrown var lågt, jag har 94p+ och Micke 96p på den Jaha, jag tyckte inte den va riktigt så komplex för att nå upp till dom poängen, måste ändå säga att man blir lite illa till mods när alla ska kommentera ens poäng, säkert inget illa menat från din eller någon annans sida men ändå och jag vet att det alltid blir en massa kommentarer om någon råkar sätta för "låga" poäng, sen spelar det faktiskt ingen roll för mig vad ni eller Serge har gett för poäng. Jag sätter poäng enbart för mig själv, men det har hänt några gånger att folk frågat vad jag gett för poäng så numera skriver jag alltid ut det så behöver ingen fråga och jag tycker inte ni ska ta mina poäng speciellt seriöst då jag bara testat whisky på allvar i snart 5 år och säker inte testat lika mycket som ni andra. 1 Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardbeg67 Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Jaha, jag tyckte inte den va riktigt så komplex för att nå upp till dom poängen, måste ändå säga att man blir lite illa till mods när alla ska kommentera ens poäng, säkert inget illa menat från din eller någon annans sida men ändå och jag vet att det alltid blir en massa kommentarer om någon råkar sätta för "låga" poäng, sen spelar det faktiskt ingen roll för mig vad ni eller Serge har gett för poäng. Jag sätter poäng enbart för mig själv, men det har hänt några gånger att folk frågat vad jag gett för poäng så numera skriver jag alltid ut det så behöver ingen fråga och jag tycker inte ni ska ta mina poäng speciellt seriöst då jag bara testat whisky på allvar i snart 5 år och säker inte testat lika mycket som ni andra. Det är ju ditt eget omdöme som betyder något, för dig. Att andra tycker annat får man leva med :-) Quote Benny Ingman, KarlstadCarlstad Whisky Connoisseurs - CWC Söker sample av: Brora 1970-1972 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlenScotiaLasse Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Absolut ska man sätta "egna" poäng. Vad är annars meningen med poäng? Att vi alla tycker lite eller mycket olika ger ju bara lite mer att prata om. Vad tråkigt det skulle vara om alla tyckte samma. Och jag tror ingen kommenterar av illvilja, utan bara för diskussionens skull. 2 Quote Lars Gunnar SamuelssonAlingsås.Slainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNothing Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Det är ju ditt eget omdöme som betyder något, för dig. Att andra tycker annat får man leva med :-) Absolut ska man sätta "egna" poäng. Vad är annars meningen med poäng? Att vi alla tycker lite eller mycket olika ger ju bara lite mer att prata om. Vad tråkigt det skulle vara om alla tyckte samma. Och jag tror ingen kommenterar av illvilja, utan bara för diskussionens skull. Jag håller med er båda, absolut! och det va det jag skrev också att ingen menar något illa, men jag tycker det är konstigt att bara kommentera att man har satt alldeles för låga poäng, jag skulle aldrig skriva det till någon om det inte va med glimten i ögat så att säga. Den enda kommentaren jag egentligen tar till mig va Koskens, det tillförde ju lite i diskussionen mer än att jag har satt får låga poäng. 4 Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCA Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 En Longmorn 21y OMC innan maten. Och för övrigt är inte jag heller förtjust i Lagavulin, får någon kemisk smak i munnen när jag testar dom! 1 Quote Christian Alfredsson - Kungälv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakan G Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) Just nu har jag en HP 30 i glaset. Underbart gott 91 p Edited August 4, 2014 by Hakan G 1 Quote Håkan Staaf, SolnaFounding member of Roslagens Whisky Sällskap, and Founding member of Stockholm Whisky Enthusiasts. Ordförande i Roslagens Whisky Sällskap Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam gutenwik Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) Jag håller med er båda, absolut! och det va det jag skrev också att ingen menar något illa, men jag tycker det är konstigt att bara kommentera att man har satt alldeles för låga poäng, jag skulle aldrig skriva det till någon om det inte va med glimten i ögat så att säga. Den enda kommentaren jag egentligen tar till mig va Koskens, det tillförde ju lite i diskussionen mer än att jag har satt får låga poäng. Jaha, jag tyckte inte den va riktigt så komplex för att nå upp till dom poängen, måste ändå säga att man blir lite illa till mods när alla ska kommentera ens poäng, säkert inget illa menat från din eller någon annans sida men ändå och jag vet att det alltid blir en massa kommentarer om någon råkar sätta för "låga" poäng, sen spelar det faktiskt ingen roll för mig vad ni eller Serge har gett för poäng. Jag sätter poäng enbart för mig själv, men det har hänt några gånger att folk frågat vad jag gett för poäng så numera skriver jag alltid ut det så behöver ingen fråga och jag tycker inte ni ska ta mina poäng speciellt seriöst då jag bara testat whisky på allvar i snart 5 år och säker inte testat lika mycket som ni andra. Den form av respons jag gav dig ger jag alltid till mina vänner så det var inte illa menat, men självklart ber jag om ursäkt om den gjorde dig illa till mods. Edited August 3, 2014 by sam gutenwik Quote Sam Gutenwik Köper/byter gärna Brora och Yoichi Om du är intresserad av samples, skicka pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNothing Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Den form av respons jag gav dig ger jag alltid till mina vänner så det var inte illa menat, men självklart ber jag om ursäkt om den gjorde dig illa till mods. Okej då vet jag, du hade inte behövt bet om ursäkt men jag uppskattar det!, tack. Ikväll testades det också 2 samples, vi får se om du tyckte dom va långt poängsatta också Highland park 1967 - 1991 OB 43% - 90p & Clynelish 1982 - 1997 15YO Flora & Fauna CS 57,7% - 92p Tack för dessa!. 1 Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kainen Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 .Jag säger som flera andra... Det var absolut inget illa menat det jag skrev, mest ett påpekande om hur olika smak man kan ha Fortsätt skriva dina poäng, det är ofta mer intressant att se någon som går mot strömmen och vågar stå för att man inte tycker som alla andra bara för att 2 Quote Marcus Hotakainen, Täby Fatägare, Mackmyra, Gravity: De första dropparna Ardbeg committee member Friends of Laphroaig Min Samling Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Jag vill till att börja tacka all som sätter poäng på det som de provat, det gör att läsningen blir betydligt mer spännande. Kan man sedan få lite kommentarer och diskussioner utan att någon blir stött så mycket bättre. Jag tyckte jag var värd en skvätt Macallan 1947 Pure Highland Malt Campbell, Hope & King 26²/³ fl ozz, 80° proof 96p idag. Slainte 7 Quote Skål //Johan Hofvander whisky_hofvander_org / www_komplexwhisky_se Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNothing Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) Jag säger som flera andra... Det var absolut inget illa menat det jag skrev, mest ett påpekande om hur olika smak man kan ha Fortsätt skriva dina poäng, det är ofta mer intressant att se någon som går mot strömmen och vågar stå för att man inte tycker som alla andra bara för att Jo jag förstår det nu och att det va så både du och Sam menade, vet inte varför jag reagerade så, antagligen för att jag förväntade mig så mycket kommentarer för det låga poängen. Så jag ber också om ursäkt till både dig och Sam för att jag överreagerade och hoppas att ingen tog illa upp. Edited August 3, 2014 by SweetNothing 3 Quote Victor Dauner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenal Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Laphroaig Select OB 40% - 78 p Laphroaig Cairdeas Feis Ile 2014 OB 51,4% - 87 p Laphroaig 10 year Batch 006 OB 58% - 88 p 2 Quote Henrik Jonsson, Karlstad --------------- The John Cor Whisky Society Friend of Laphroaig Ardbeg Committee Bladnoch Forum Söker sample av buteljeraren, The Bottlers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisken Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 The Glenlivet Archive 21 year old Quote Mikael Frisk Hudiksvall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.