Thomas Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Bästa malt-ivrare. Så råkade man zappa runt i Com Hem kanalerna och råkade hamna på en kanal som uppenbarligen visade hela Pappy van Winkles Bourbon utbud över hela TV-skärmen. Trodde det var reklam men kom snabbt på att så kan det inte vara då ett känt företag har agenturen på den och visste att det företaget inte lägger pengar på TV-reklam. Det var TV8 som körde en dokumentär. Nåväl. Det var ett program som heter "How the best i done: Bourbon". Riktigt snyggt gjort och gick lagom djupt in i tilerkningen och historien, självklart fanns vissa små enkla sakfel och en rätt risig svensk översättning. Men hela programmet som var över 1 timme lång, inklusive reklamavbrott (som inte är så pinsamt långa på 8:an). Det var förvisso mycket från Buffalo Trace men även en hel del från andra destillerier. Jag tror inte att TV8 kommer att köra den igen på ett bra tag, men hoppas för er skull. Jag hade turen att det även gick i repris senare på natten då jag även spelade in det (om det nu blev något, man är ju inte så pigg alla gånger). Jag hoppas att vi kan visa den på mässor vi är på. Tjena --------------------- Thomas Sundblom Clydesdale AB Don't touch my dram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qonos Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Bästa malt-ivrare. Så råkade man zappa runt i Com Hem kanalerna och råkade hamna på en kanal som uppenbarligen visade hela Pappy van Winkles Bourbon utbud över hela TV-skärmen. Trodde det var reklam men kom snabbt på att så kan det inte vara då ett känt företag har agenturen på den och visste att det företaget inte lägger pengar på TV-reklam. Det var TV8 som körde en dokumentär. Nåväl. Det var ett program som heter "How the best i done: Bourbon". Riktigt snyggt gjort och gick lagom djupt in i tilerkningen och historien, självklart fanns vissa små enkla sakfel och en rätt risig svensk översättning. Men hela programmet som var över 1 timme lång, inklusive reklamavbrott (som inte är så pinsamt långa på 8:an). Det var förvisso mycket från Buffalo Trace men även en hel del från andra destillerier. Jag tror inte att TV8 kommer att köra den igen på ett bra tag, men hoppas för er skull. Jag hade turen att det även gick i repris senare på natten då jag även spelade in det (om det nu blev något, man är ju inte så pigg alla gånger). Jag hoppas att vi kan visa den på mässor vi är på. Tjena vet inte om det är denna eller en annan dokumentär om bourbon som gått där tidigare, som jag såklart missa då också. men de verkar köra lite whisk(e)y dokumentärer lite då o då.. synd man sällan kollar vad där går för program på den kanalen. Magnus Rönnerup, Malmöwww.livingdeadbrewery.se Link to comment Share on other sites More sharing options...
mejparn Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 vet inte om det är denna eller en annan dokumentär om bourbon som gått där tidigare, som jag såklart missa då också. men de verkar köra lite whisk(e)y dokumentärer lite då o då.. synd man sällan kollar vad där går för program på den kanalen. Då får man väl börja kolla vad det går för program på den kanalen! Mattias Oleniusson Cask owner Mackmyra svenk ek/rök Cask owner Macmyra elegant bourbon Cask owner Kilchoman Cask owner Mackmyra x rök Cask owner Mackmyra Ambasadör Box rök Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Mattias Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Blev tipsad igår att det gick något om bourbon på TV8 under kvällen, men var alldeles för trött för att orka med att titta. Får hoppas att de kör programmet fler gånger. Mattias Jegréus, NorrtäljeFounding member of Roslagens WhiskysällskapFriend of Laphroaigplus några till...Hittills ende innehavaren av vandringspriset "Stolkrysset" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvh Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Jag fick tips av morsans sambo så jag såg den! Helt lysande! Vad jag lärde mig massor alltså! Väldigt bra program, sakligt och samtidigt ytterst inriktat på kvalitet. Inget fjanteri helt enkelt! Väldigt intressant att se likheterna från destillerierna jag besökt i Skottland och samtidigt skillnaderna. Inte för att jag kommer att dricka så värst mycket mer bourbon nu men en 20-23-årig Pappy van Winkle skulle jag inte säga nej till Robert van Hal, Malmö Whisky Society Skåne Öronvax Islay Maniacs Øresund Malt Masters Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozeen Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Jag lyckades oxå zappa förbi och fastnade självklart på den kanalen. Ett mycket trevligt program som jag har för mig att jag har sett för några år sedan. En rolig sak är när de pratar om the best of the best (enligt dem), Pappy van Winkle 23 yo, och nämner dess pris på "hutlösa" $200 Log lite för mig själv och tänkte på de verkligen hutlösa priser som vi får uppleva på den skotska whiskyn. Nåja... Jag vill lära mig mer om whisky! Fredrik Rosin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fingal Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Jag såg detta för några månader sedan och mitt bestående minne var att de, vilket distilleri det nu var, betonade att det var viktigt att kylfiltrera singel caskbuteljeringarna. Detta för att bli av med överflödiga/onödiga fettsyror ur whiskyn. Lite tråkigt tycker jag. Janne Jan Quiding Göteborg Link to comment Share on other sites More sharing options...
perand Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Bästa malt-ivrare. Så råkade man zappa runt i Com Hem kanalerna och råkade hamna på en kanal som uppenbarligen visade hela Pappy van Winkles Bourbon utbud över hela TV-skärmen. Trodde det var reklam men kom snabbt på att så kan det inte vara då ett känt företag har agenturen på den och visste att det företaget inte lägger pengar på TV-reklam. Det var TV8 som körde en dokumentär. Nåväl. Det var ett program som heter "How the best i done: Bourbon". Riktigt snyggt gjort och gick lagom djupt in i tilerkningen och historien, självklart fanns vissa små enkla sakfel och en rätt risig svensk översättning. Men hela programmet som var över 1 timme lång, inklusive reklamavbrott (som inte är så pinsamt långa på 8:an). Det var förvisso mycket från Buffalo Trace men även en hel del från andra destillerier. Jag tror inte att TV8 kommer att köra den igen på ett bra tag, men hoppas för er skull. Jag hade turen att det även gick i repris senare på natten då jag även spelade in det (om det nu blev något, man är ju inte så pigg alla gånger). Jag hoppas att vi kan visa den på mässor vi är på. Tjena Det gick ett par gånger igen förra veckan. Vore synnerligen kul om man kunde få se ett motsvarande med skotska lantviner. Man vill ju prova Pappy van Winkle efter att sett det ! Per Andersson Ardbeg Committee, FOL, Springbank soc., Slainte, AWS, AWC, SWE, SöWS, SMAD member Järfälla Link to comment Share on other sites More sharing options...
paer Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Kollade lite på internet för att se om man kunde få se filmen när man ville det - eller i vart fall få reda på det innan den har gått. Icke… Hittade dock följande skräckfilm < http://www.treehugger.com/files/2006/01/climate_change.php > :-) Pär Högberg GBG GWS #3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now