Jump to content
whiskyforum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Speyside Part Nan Angelen 20y 23y 43% https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/174481/speyside-20-year-old-vs Hmm väldigt len ,lakrits toner,söt,apelsin 89p
 4. Ha en bra WWD du med. Sitter och avnjuter denna här pärlan: https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/167688/ben-nevis-1996-eld Gott skit må jag säga!
 5. Internationella whiskydagen heter på engelska World Whisky Day och infaller den tredje lördagen i maj. Dagen uppmärksammar hantverket bakom whisky över hela världen. Idag är det den tredje lördagen i maj, vilket innebär att vi får fira med en extra god dram. Själv kommer jag att avnjuta en Nikka Taketsuru 21 samt följa upp med ett par Nikka Miyagikyo, löjligt dyra, men löjligt goda. Så... önskar alla whiskyälskare här på forumet en riktigt god dag!
 6. När man ändå är ledig i morgon, så törs man kanske ta en liten dram Kill Devil Guyana Single Cask Rum 12yo, Diamond Distillery, d. 2007-04, one of 248 bottles, 63,1%.
 7. Earlier
 8. Nu borde det sluta trilla in fler SPAM konton. Jag har vidtagit lite återgärder och slagit på en anti spam funktion.
 9. Kunde inte låta bli att korka upp dagens inköp, Laphroaig Select 40%. En dram som är lätt att identifiera som en OB Laffe.
 10. Blev ett inköp av en "simpel" Laphroaig Select på SB idag.
 11. Fick e-post ("Braks has added you to a message!") som ledde till samma meddelande.
 12. Det lämpligaste kanske är att tillfälligt stoppa möjligheten att registrera sig som medlem och rensa ut ohyran under tiden.
 13. De aktuella användarna har flaggats som spammare och borde inte störa igen. Har meddelat Jenz också, så han kan radera dem i databasen. Kanske det är flera konton som registrerats samtidigt som inte aktiverats ännu.
 14. Fick samma spam från Braks: http://f.whiskyforum.se/index.php?/profile/12673-braks/ Jag har klickat "report reply". Kanske ändra till bättre registrering som är jobbigare om det är för lätt att bli medlem och spamma folk man inte känner?
 15. Blackhorse Ser ut att vara en bunt med konton som registrerats sgs samtidigt inom de senaste dagarna
 16. Även denna användare blockerad.
 17. Ni kan fylla på här vilka olika konton det är som spammar så blir det lättare för Mattias att blockera alla. Romati
 18. Jag har blockerat tre konton som har skickat spammeddelanden. Om det finns fler konton som skickat får ni gärna rapportera dessa.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...