Jump to content
whiskyforum

Mankan

Vanlig medlem
 • Posts

  912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Mankan

 1. Besökte Binnys Downtown och South Loop januari 2011. Handlade nog mest whisky/bourbon i Downtown, fick riktigt bra hjälp också. South Loop kändes större och hade mycket mera öl och egen bardisk för provsmakning samt en delikatessdisk. Perfekt för en kylig eftermiddag i januari :-)

   

  Köptips: Exklusivare bourbon, här har Binnys även egna buteljeringar på mindre flaskor.

  Whisky: Köpte en Glenfarclas 1974 (ej family cask) som var grym, hittar den inte på deras hemsida. Deras egen HP 1973 går ju inte av för hackor heller.

   

  Restauranger: Gillar man kött så rekommenderas, Chicago Chop House och The Capital Grille. Pizza på Giordanos kan man hoppa över.

  Ölhak: Clark Street Ale House, D4 Irish Pub and Café.

 2. Fick en chock idag när jag såg priset på 1971 #6878, €2004. Kommer helt klart inte dricka upp den flarran. Samma öde för 1984 #3692 samt min Hanyu 1988 #9204 (Stångstöterskan) har också dragit iväg förbi min drickgräns, €705. Ja, du kan se detta inlägg som en oblyg annons :)

 3. Ja, men jag tycker nog den är lite bättre lagrad. Mitt smakminne säger att årets version inte var lika elak i bitterhumlen. Har laddat för en vertikal med 3 årgångar vid tillfälle.

  • Like 1
 4. Heathrow är på vägen till Islay. Hem åker vi från Edinburgh via Kastrup. Fungerar det ok att handla i Edinburgh och ta via transithallen på Kastrup? Man behöver inte väl inte gå via säkerhetskontroll igen? Skulle inte vara så bra...

  Hem från USA några år sedan så blev jag stoppad på Kastrup.

  Vakt 1: Den här får du inte ha med dig.

  Jag: Men den är ju plomberad.

  Vakt 1: Vart ska du?

  Jag: Sverige.

  Vakt 1: Äh, gå.

  Vakt 2: Vad händer här?

   

  Allmän debatt som slutar med att jag fick checka in min plomberade påse i min kabinväska.

×
×
 • Create New...