Jump to content
whiskyforum

peterekstrom

Vanlig medlem
 • Posts

  600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by peterekstrom

 1. Ardbeg Dark Cove 46,5% mot Ten L6. Gott, gottigott gott
 2. 5 mars 2004. Jag läser mest det som skrivs och det har passerat många ämnen under dessa år ?
 3. Tack, borde naturligtvis sökt på forumet innan jag frågade
 4. Finns det någon whiskyshop på Manhattan man inte får missa? Jag flyger till JFK till och från USA.
 5. Mackmyra-hype-varning där?
 6. Det är det senaste släppet av Ardbeg Ardberg som testas
 7. Jag var på Rollercoaster-releasepartyt på Grönan härom kvällen. I dörren fick vi ett glas nektar som smakade underbart, fyllig doft och god eftersmak. "Hmm...den här Rollercoaster måste inköpas..." gick tankarna. Efter en stund kom de ljuvliga värdinnorna med ytterligare ett glas. Smaken var kort och spritig, inte mycket att hänga i julgranen. Senare under kvällen serverades Ugglan och Supernovan, varav den ena var rundare och fylligare i doft och smak och den andra blek och spritig. Gissa vilken av de två första som var Rollercoastern och av de andra som var Supernovan?
 8. Undrar om "någon" missat att detta är en minis? http://www.whiskyauction.com/cgi-bin/auction/auction.pl?action=newbid&item=XM072
 9. Jag känner igen resonemanget. Inom flygbranchen heter det "Enda sättet att bli miljonär på flyg, är att börja med två"
 10. Jag var på Regeringsgatan, i ett annat dryckesärende, igår och fick svaret att de inte fick beställa från depån. Tydligen är de spärrade då de fått tilldelning av en vara. Hur dumt kändes det inte att stå på ett Bolag och ringa till ett annnat och beställa en PE9?
 11. Jag funderar över syftet med detta inlägg? Som jag tolkar det är andemeningen nåt i stil med: "Skrattar bäst som skrattar sist". Jag gläds åt att du myran, nu anser dig få vettigt betalt för dina pavor, men det låter mer som en önskan att berätta om något som i alla fall inte jag har någon nytta av att veta. En sådan här tråd fyller väl inget annat syfte än att vara en "virtuell örfil" på de som uttryckt sig nedsättande mot dig? Men eftersom du nu hittat en kanal att få de priser du vill för din överskottswhisky så kan vi väl släppa denna debatt en gång för alla? Som jag ser det behöver vi fler positiva trådar här på forumet.
 12. Mackmyra Preludium 01 för 3795 pengar, det är ocker
 13. Borlänge har Sveriges bästa klubb, alla kategorier Jag bor själv i Falun, så säg till så drar vi igång en intresseförening.
 14. En Guinness på Durty Nellies på Irland
 15. Redbreast 12 pa hotellet pa Irland. Lokal dricka ska det var
×
×
 • Create New...