Jump to content
whiskyforum

Osten

Vanlig medlem
 • Posts

  1,047
 • Joined

 • Last visited

About Osten

 • Birthday 03/06/1972

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Whiskyklubben

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Piteå

Osten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Faan också. Brukar reta mig på folk som säger att om du sagt till lite tidigare så..... Men kan ändå inte låta bli. Sparade både kartonger och flaskor från alla kilchoman men förra helgen åkte allt till återvinningen tyvärr.
 2. Osten

  Just nu drickes....

  Ikväll efter en hel dag i solen och kring 30 grader blev det endast några... Käraste Bröder Systrar och Vänner Med helso och frid, Med Öl som bränner, Hjertat kringränner, Fetmar och spänner, Gör krog-dörren vid. Drick, drick, nu är tid. [Fin.] Hör på Fiolerna, Systrar, med sång; Ruska på kjolarna, Hoppa i språng. Ulla, bjud opp, Sväng din salopp, Skönhetens knopp Blommar i topp; Ögat vil blunda och fingret det känner. [D.C.] * * * Bort med all ängslan käraste själar, Sitt ner på en stol; Hör spelman grälar, Stryker och trälar; Med sina hälar Han slår sin fiol, Och raglar mot bol. [Fin.] Men fyll i krusena Bränvin och vin, Och tag af ljusena Lilla Cousine! Lotta, gif hand, Nig litet grand; Sup ock ibland; Kärlekens band Bindas i sängar, på ängar och fjälar.[D.C.]
 3. Osten

  Just nu drickes....

  Några öl tidigare men nu senast... Schneider Weisse Mein Grünes Tap 4 Mikkeller Koppi Tomahawk x Odoo Shakiso Coffee IPA Helt ok avslutning på kvällen. Det kan bli någon fler lite senare men som läget är nu så....
 4. Osten

  MOTÖRHEAD Shiraz 2009

  Nej nu för tiden verkar den finnas på dom flesta bolag. Såg att Motörhead Rosé Släpps den första juni. Synd bara att det är kollikrav på den.
 5. Osten

  Just nu drickes...

  Lite JD är aldrig helt fel om man ska hedra den käre Lemmy. Läst boken? Hör av dig annars så skickar jag den åt dig gratis franko
 6. Osten

  Just nu drickes...

  Hur var den då? Ska hämta ut mina 2 flaskor på måndag. Antar att minst 1/3 av priset beror på namnet och att det är ett vanligt 70-80 kronors vin?
 7. Testade Bols Vodka förra helgen och tyckte den var rätt ok. Körde vidare på polsk vodka och testade Dworek men gissa om doften fick ögonen och tåras? Smaken var väl och men doften omg..... Antar att man får vad man betalar för även om Bols inte är så mycket dyrare än Dworek.
 8. Önskar att jag också hade en flaska med "piss" stående hemma
 9. Osten

  MOTÖRHEAD Shiraz 2009

  Tack för länkarna
 10. Osten

  MOTÖRHEAD Shiraz 2009

  Beställde 1 i onsdags och dom sa att dom skulle ta från leverantören då det var slut i depån. På fredan ringde dom upp och undrade om jag beställt 1 flaska eller 1 kartong. Dom hade nämligen fått 1 kartong så jag passade på att ta en till. Har dock inte hämtat ut dom ännu. Nån som vet om det finns fler musikrelaterade viner förutom Elvisvinerna?
 11. Appropå whiskymusik. Lyssnade på Bandit i bilen i morse från In Flames studio. Dom hade whiskyprovning. Det enda jag hörde att dom provade var Glenfarclas (deras egna). Tror det iaf för jag hade 3 högljudda grabbar med mig. Har inte hunnit kolla ännu om det finns att lyssna på på bandits hemsida (hoppas ngn annan ska göra jobbet)
 12. Osten

  Just nu drickes....

  Klart dom inte blir. Den i princip kräver lagring. Mer än många andra liknande öl.
 13. Hej. Jag fick tidingen i dag och är dig ytterligt tacksam. Nu ska jag bara ha tag på nr 1 också. Dessutom jagar jag nr 4 från 2004 av tidningen Allt om Whisky. Känner du till någon som har dessa så hör av dig. Vad vill du ha som ersättning för tidningen......

 14. Osten

  Just nu drickes....

  Fullers Vintage Ale 2010 - Man blir aldrig besviken
×
×
 • Create New...