Jump to content
whiskyforum

Osten

Vanlig medlem
 • Content Count

  1,047
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Osten

 1. Faan också. Brukar reta mig på folk som säger att om du sagt till lite tidigare så..... Men kan ändå inte låta bli. Sparade både kartonger och flaskor från alla kilchoman men förra helgen åkte allt till återvinningen tyvärr.
 2. Osten

  Just nu drickes....

  Ikväll efter en hel dag i solen och kring 30 grader blev det endast några... Käraste Bröder Systrar och Vänner Med helso och frid, Med Öl som bränner, Hjertat kringränner, Fetmar och spänner, Gör krog-dörren vid. Drick, drick, nu är tid. [Fin.] Hör på Fiolerna, Systrar, med sång; Ruska på kjolarna, Hoppa i språng. Ulla, bjud opp, Sväng din salopp, Skönhetens knopp Blommar i topp; Ögat vil blunda och fingret det känner. [D.C.] * * * Bort med all ängslan käraste själar, Sitt ner på en stol; Hör spelman grälar, Stryker och trälar; Med sina hälar Han slår sin fiol, Och raglar mot bol. [Fin.] Men fyll i krusena Bränvin och vin, Och tag af ljusena Lilla Cousine! Lotta, gif hand, Nig litet grand; Sup ock ibland; Kärlekens band Bindas i sängar, på ängar och fjälar.[D.C.]
 3. Osten

  Just nu drickes....

  Några öl tidigare men nu senast... Schneider Weisse Mein Grünes Tap 4 Mikkeller Koppi Tomahawk x Odoo Shakiso Coffee IPA Helt ok avslutning på kvällen. Det kan bli någon fler lite senare men som läget är nu så....
 4. Osten

  MOTÖRHEAD Shiraz 2009

  Nej nu för tiden verkar den finnas på dom flesta bolag. Såg att Motörhead Rosé Släpps den första juni. Synd bara att det är kollikrav på den.
 5. Osten

  Just nu drickes...

  Lite JD är aldrig helt fel om man ska hedra den käre Lemmy. Läst boken? Hör av dig annars så skickar jag den åt dig gratis franko
 6. Osten

  Just nu drickes...

  Hur var den då? Ska hämta ut mina 2 flaskor på måndag. Antar att minst 1/3 av priset beror på namnet och att det är ett vanligt 70-80 kronors vin?
 7. Testade Bols Vodka förra helgen och tyckte den var rätt ok. Körde vidare på polsk vodka och testade Dworek men gissa om doften fick ögonen och tåras? Smaken var väl och men doften omg..... Antar att man får vad man betalar för även om Bols inte är så mycket dyrare än Dworek.
 8. Önskar att jag också hade en flaska med "piss" stående hemma
 9. Osten

  MOTÖRHEAD Shiraz 2009

  Tack för länkarna
 10. Osten

  MOTÖRHEAD Shiraz 2009

  Beställde 1 i onsdags och dom sa att dom skulle ta från leverantören då det var slut i depån. På fredan ringde dom upp och undrade om jag beställt 1 flaska eller 1 kartong. Dom hade nämligen fått 1 kartong så jag passade på att ta en till. Har dock inte hämtat ut dom ännu. Nån som vet om det finns fler musikrelaterade viner förutom Elvisvinerna?
 11. Appropå whiskymusik. Lyssnade på Bandit i bilen i morse från In Flames studio. Dom hade whiskyprovning. Det enda jag hörde att dom provade var Glenfarclas (deras egna). Tror det iaf för jag hade 3 högljudda grabbar med mig. Har inte hunnit kolla ännu om det finns att lyssna på på bandits hemsida (hoppas ngn annan ska göra jobbet)
 12. Osten

  Just nu drickes....

  Klart dom inte blir. Den i princip kräver lagring. Mer än många andra liknande öl.
 13. Osten

  Just nu drickes....

  Fullers Vintage Ale 2010 - Man blir aldrig besviken
 14. Osten

  Senaste köp...

  Några nya öl... Fullers Vintage Ale 2010 BrewDog There Is No Santa Ocean Eko Julöl S:t Eriks Dubh Strömsholms Malakias 2010 Liefmans Cuvée Brut Arabier Imperial Stout (Ja den heter bara så nr 1662) Rea på den. 28.00(Förr: 35.20) Störtebeker Bock-Bier Och Sjukommatvåan
 15. Om det skiljer mycket från 3 år tillbaka så måste jag köpa en....
 16. Ja Mankan men finns det någon med fatstyrka som du rekommenderar?
 17. Ja givetvis men jag föredrar att vattna ner whiskyn. Har testat dom vanliga och skulle gärna köpa en prisvärd med fatstyrka.
 18. Haha ja. Lägger pengarna på några öl per månad och en whisky varannan. Har skaffat väldigt många barn (6) så jag antar att jag får skylla mig själv. Längtar dock till jag får prioritera mig själv. Har planerna klara. Stort hus (300 m2 + garage och pannrum) så utrymmet blir inget problem. Måste bara ta mig råd att köpa på mig bra whiskies. Gissa vad jag tycker om att jag sålde min Loti 07 för 1200 i mars 2010 bara för att vara snäll. Den hade suttit fint i mitt framtida whiskyrum.
 19. Då borde det ju finnas flaskor med fatstyrka som inte är alltför dyra? Rekommendera någon med fatstyrka tack
 20. Nej pga dålig limning av tidningen saknades ett antal sidor men nr 2 finns iaf i obläddrad.
 21. Nr 2 finns oöppnad hemma hos mig. Kollar nr 1 på jobbet när jag börjar kl 15 om det inte löser sig med Herke.
 22. Kan hända att jag har nr 1 liggande på jobbet. Den kan vara lite välbläddrad men jag får kolla upp det imorgon. Ev har jag nummer 2 liggande oöppnad då jag fick 2 av samma nummer. Kollar även det imorgon.
×
×
 • Create New...