Jump to content
whiskyforum

drygmasken

Vanlig medlem
 • Posts

  1,378
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by drygmasken

 1. Tur man han boka en plats =)
 2. Tack alla, både arrangörer och medresenärer för en mycket trevlig dag.
 3. Är på resande fot och kommer hem från Tyskland först sent ikväll och åker mot Skåne imorgon vid middagstid så är det någon som har gott om bubbelplast och kan tänka sig att ta med lite extra? =)
 4. Satsade på 1973 idag Dalwhinnie 1973 29yo OB Dalwhinnie 1986 20yo bottle# 01973 OB (lite rolig va den allt) Plus ett par andra.
 5. Grattis!!! Roger Ser fram emot att få prova era droppar. Såg att första mäsken gjorts
 6. Då kanske vi syns Köpte med två, av gammal vana
 7. Det tackar vi för Lasse. En beställning lagd.
 8. Någon som vet vart man kan få tag i svarta ISO glas till rimlig peng? Har hitta för ca 200:- styck plus frakt, borde finnas billigare!? Är ute efter 4-6st.
 9. Hoppas det skall funka för mig med
 10. Los Tres Toños Reposado. Helt OK, men nja.
 11. Håller på att förbereda för en trettio plus provning som skall gå av stapeln nästa vecka. Hittade denna tråden och blev nyfiken på min egen "statistik". Fann då följande utan någon djupare analys eller hänsyn till förhållande mellan de olika grupperna. Genomsnitts åldern på de knappt 1300 provade sorterna är ca 19 år. Av dessa är genomsnittsåldern på de som fått under 90p ca 17 år. Genomsnitts åldern på de som fått över 90p är ca 27 år. Så i mitt fall vågar jag nog ändå påstå, och det är även min allmänna uppfattning att - Age Does Matter.
 12. En något försenad grattis hälsning. Grattis!!!
 13. Ja, man har äntligen återhämtat sig Tack alla som gör detta möjligt!!!
 14. Oftas runt 1,5-2cl, på mässor kan det bli under centilitern. Provar "nästan" bara nya sorter.
 15. Passerade 1000 för några månader sedan. Och bara drygt 100 nya hittills i år, ca 360 nya på hela förra året. Jag måste skärpa mig...
 16. Ta med tårta till kalaset!?
 17. Detta. Vill bara på enklaste sätt slå ett litet slag till för vår "VårHerf" i Borås 16/5. Vi har till och med idag fått in 23 anmälningar. Genom att förlänga anmälningstiden till 30/4 (med bibehållen anmälningsavgift 500:- ) hoppas vi dock att vi skall komma över 30 strecket med lite marginal. Så mina vänner... kolla almanackan och se om ni inte har den där magiska lördagen fri. Kila in på http://www.cigarrklubben.nu för mer info och anmälan...
×
×
 • Create New...