Jump to content
whiskyforum

whiskystore

VIP Medlem
 • Content Count

  6,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  211

whiskystore last won the day on May 4

whiskystore had the most liked content!

Community Reputation

1,684 Utmärkt

About whiskystore

 • Rank
  whiskystore
 • Birthday 01/30/1959

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  smws, slainte, wss

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Holmsund
 • Intressen
  Motorcyklar, musik och whisky

Recent Profile Visitors

10,033 profile views
 1. Det lämpligaste kanske är att tillfälligt stoppa möjligheten att registrera sig som medlem och rensa ut ohyran under tiden.
 2. Ni kan fylla på här vilka olika konton det är som spammar så blir det lättare för Mattias att blockera alla. Romati
 3. Det verkar vara en omfattande aktion som går ut till hundratals eller rent av tusentals medlemmar.
 4. Nej alla länder har numera importavgifter när det kommer från england/skottland, det är riktigt surt, eller kört skulle jag säga, väljer du att hämta själv så får du åka många vändor, då det endast är tillåtet att föra med sig en liter. Jag försökte också med en rövare och skickade till en kontakt på Irland men det blev skatt och importavgifter där också, trodde möjligen att Irland hade ett specialavtal men tji fick jag, närmare 500:-/flaskan åkte jag på, så med frakt till Irland och svindyr frakt från Irland blev det runt en tusenlapp i påslag per flaska. Privatpersoner kan skicka " gåvor " till varandra men det är en gråzon och man bör nog endast skicka en flaska åt gången för att flyga under radarn.
 5. God Jul, hoppas vi kan träffas och prova whisky snart, det är halvtrist att sitta ensam i kammarn och prova.
 6. Fick hem den här i fredags https://www.whisky.fr/caol-ila-2008-hogshead-cask-strength.html Jäklar vad bra den är, rekommenderas verkligen, 91p i min bok.
 7. Det var dråpligt, vad tyckte damen om whiskyn? tyvärr så öppnas inte så mycket av de goda dropparna längre, flaskorna har blivit för dyra, se det här som ett gyllene tillfälle. Sälj samples av den, det tycker jag är en god idé, posta gärna vilken buteljering det är. Buteljeringsår, fattyp, ålder, procent, antal flaskor, och ev. DL referens ( fat nr. ) då blir det lättare att avgöra.
 8. Det vart lite knäppt det här, ser om det fungerar bättre om jag gör så här. Whisky, musik och bäst, ja kanske.
 9. Vi kör en repris på den här, whisky, musik och bäst, ja det kan vara så.
 10. Med Vänlig Hälsning
  Kjell Öberg

 11. Smackat 9 st i kväll, har nog satt betyg tidigare men dessa 2 var nya för mig. The Lost Distilleries Blend Batch 4, ja vilken blend, 91p Daftmill 2008 casks 56,58,60,62,65,66, oj, det nya superdestilleriet, 89+ på den här
 12. Måste tyvärr blåsa av kalendern, det är på tok för få anmälningar, hör med Magnus Fagerström ( Bunkermania ) http://www.magnuswhisky.com/ han är " kalenderkungen " och brukar köra ett par kalendrar varje år.
 13. Jag har ju kört några kalendrar i mina dar, 60:s kalender, 70:s kalender, Port Ellen Kalender, Ardbeg kalender, Brora kalender och olika blandkalendrar, blir det nog många anmälningar så slinker det nog med en bra PE eller Brora i uppställningen, men det beror så klart på uppslutning.
×
×
 • Create New...