Fick min flaska idag, samlingen komplett.
Men min kompis fick inte sin, han beställde "samtidigt" som mig, dvs. 2-3 minuter efter mig, samma expedit på lokala butiken som lade in ordern direkt kl.1000.
Kan de ha tagit slut så snabbt?
Brukar göra en underbar whiskygravad lax till jul och påsk. Även en hel laxfilé, ungsstekt i folie med whisky fungerar bra.
Men finns det fler firrar som passar att lagas med whisky? Skulle kunna tänka mig Makrill kanske? Hur är det med abborre och gädda, jag är väldigt förtjust i ungsstekt gädda.
Är det någon som med gott resultat provat fisk i/med whisky? recept?
Fick en Aberlour A'bunadh för ett par veckor sedan
i 40 årspresent (och välkomstgåva på nya jobbet) av mina arbetskamrater, bara ett par månader efter jag fått anställning...kommer nog att trivas förträffligt hos sådana trevliga kollegor.