Jump to content
whiskyforum

McRill

Vanlig medlem
 • Posts

  282
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Karlstad

McRill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Laphroaig 27y, 1981 Oloroso Sherry Cask, 56,6% En av de godaste whisky jag druckit och vilken doft!
 2. McRill

  Senaste köp

  2 st Kanonkop Pinotage 2000 på rekommendation från en sydafrikan! Spännande, spännande...
 3. Varför inte Talisker 18y? En av de godaste whiskies som finns enligt mig.
 4. En Springbank Madeira Wood 11y av min käre far!
 5. <br /><br /><br /> Kris eller uppvaknande, kalla det vad du vill. Till saken hör att jag inte fyller 40 på ett tag i motsats till vissa andra jag känner som passerat den ålder för läääääänge sedan. )
 6. Efter en sömnlös natt funderandes på alternativen har jag kommit fram till det enda rätta! Jag tar åt mig av era råd och har beslutat mig för att både äta OCH behålla kakan... Jag tänker bevisa att det går att kombinera alkohol och motion genom att fortsätta dricka whisky om än i något moderatare mängder och...*trumvirvel*... springa New York (finns väl en del whiskybutiker där va?) Marathon 2011 på max 4 tim! För att nå mitt mål kommer jag dock behöva "vikta om" mina investeringar något åt hälsohållet till (cykel m.m.). Satsningen börjar med 2 orienteringstävlingar i motionsklass i Göteborg den 10-11/4. Här ska springas (och drickas), jevvlar i mig!
 7. Det är precis det här jag menar! Är det så här man kommer tänka till slut? Är det hit man är på väg? Upplever jag just nu "a brief moment of clarity" och kommer sakta sjunka tillbaka till "vill ha, vill ha" mentaliteten igen? Eller ska jag "sieze the day" och slå mig fri från dessa bojor en gång för alla!!? Jag får contemplera lite till under hockeyn med ett sample PE 30y som dök upp i brevlådan idag. Tack Sam!
 8. Jag har upptäckt att jag kommer på mig själv med att allt oftare gå och tänka i banor som har att göra med att byta alkohol mot motion!?!?? Är jag ensam i världen om detta fenomen eller finns det fler människor som råkar ut för denna oförklarliga sjukdom? Denna gång uppstod tankarna när jag i en cykelaffär vilade ögonen på en splirrans ny Nishiki cykel. Jag började genast tänka tankar som: Är det värt att ha så mycket pengar uppbundna i whisky som man har när man ändå inte hinner dricka upp innan man köper nytt eller ska man lägga pengarna på andra saker, typ cykel? Skulle man inte kunna nöja sig med att ha 5-6 buteljer i prisklassen 400-1000 kr hemma? Hjälp mig! Börjar jag bli sjuk eller är det rent av sunda tankar som vi alla tänker då och då? Många frågor blir det....
 9. Nyss hemkommen från London med lite smått och gott. 1st Longrow CV, 1st Lagavulin 12y 2009, 1st Ardbeg Airigh nam beist (inte lätthittad, verkar sjunga på sista versen) och jag lyckades efter mycket om och men hitta en Ardbeg TEN (den gamla utgåvan) som stod som visningsexemplar i en butik. Glädjande nyheter är att Talisker 18y är "back in the shops" som de sa där nere. Roligt om det stämmer! Heatrow terminal 3 hade inte så mycket spännande tyckte jag om man bortser från en hel hög Laphroaig 21y OB á £299! Ännu en Ardbeg TEN (gamla) låg och väntade på mig (WA) när jag kom hem!
 10. Jag har inte råd att slänga ut något...
 11. ÄNTLIGEN!!! Pinade i mig sista slatten av min Clynelish 14 igår. Har haft den i flera år och trodde aldrig jag skulle bli av med den (som exfrun ungefär ). Aldrig mer!
 12. I dag dök butelj nummer 046 av Lagavulin Feis Ile 2009 upp i brevlådan! Härligt!!
×
×
 • Create New...