Jump to content
whiskyforum

AtG

Vanlig medlem
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Ort
  Norrtälje
 • Intressen
  Whiskey, träning, familj. inte i den ordningen dock =)
 1. Det är visserligen en låst grupp =) Ingen som har den tillgänglig utanför den gruppen?
 2. Här är det ett gäng med från Norrtäljetrakten som har bokat Fredags kryssningen
 3. En partagas serie D Nr 4 avnjutes på altanen tillsammans med en I&G Rum cask
 4. Hej! Har tänkt mig en Irländsprovning framöver baserat på utbudet från SB. --Tyrconnel-- Single Cask 15 Years --Redbreast-- Redbreast Pure Pot Still --Connemara-- Här kan jag inte bestämma mig, är det någon som har tips på vilken av dessa som kan smaka "bäst"... Peated Single Malt 12 Years (nr 89668) Cask Strength Peated Single Malt (nr 89667) Peated Single Malt (nr 86521) Eller är det några andra flaskor som man kan bärga från SB som kan vara roliga att prova? Mvh Anders
 5. Kryssningswhisky i form av Lagavuling 16 samt Balvenie DoubleWoodSedan en Talisker 25, 2006 edition. Tack Kjell!
 6. Hej. Har inte druckit någon Talisker 25 ännu, börjar nu bli riktigt sugen. Såg att det finns två på Systemet. http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=10183&Butik=0&SokStrangar= samt http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=86139&Butik=0&SokStrangar= Någon som har mer info om dessa, vad som skiljer dom /anders
 7. Ah ok synd. var sugen på dessa 2 band annat.Tar de in vid behov eller är det tillfälliga inköp de gör, vet du det?
 8. mattias, vet du om de har kvar dess i sortimentet?
 9. Ok jag ser vart det lutar.. Men hur ska jag våga öppna Broran om jag nu köper den... Får dricka 1cl 1 gg i månaden så räcker det ett tag =)
 10. Hej Ska i början på nästa år åka med Birka Paradise. De hade inte så stort utbud förutom det vanliga standard sortimentet. Men dessa hade de inne med: Brora 30Y 2400kr Convalmore 28Y 1200kr Linlithgow 30Y 2950kr Rosebank 25Y 1350kr Har frågat vilket buteljerings år det är på Broran och Rosebanken. Jag är juh rätt sugen på någon av dessa 2 men har aldrig lagt så stora summor på en whisky förut så jag är lite velande i dagsläget. Finns det någon hejarklack här som kan peppa mig till att välja någon av dessa flaskor? =)
 11. Har varit lite inne på Amrut Peated från Blackadder. kanske ska ge den ett försök. Ska kolla upp Ardbeg Airigh Nam Beist med. Tack för tipsen.
 12. Jag behöver lite tips på rökig whisky OB som IB. Jag vill dock prova något annat än "standard" flaskorna såsom Lagavulin 16, Laffe 10/CS Talisker 18 etc. Och det skall gå att köpas in/beställas via Systembolaget. Jag har ett tak på 3000kr och skall inhandla 3st flaskor. Annars är det fritt fram o tipsa på! =)
 13. Stod det inte i Ardbegs pappers utskick att Corryvreckan skulle lanseras idag hos dom plus några andra?
×
×
 • Create New...