Jump to content
whiskyforum

Franskt-insektsgift

Vanlig medlem
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Franskt-insektsgift

 • Birthday 10/30/1976

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Uppsala
 1. Har en oöppnad flaska som släppt massa svarta stoft partiklar på botten av flaskan, vad kan det bero på? Står på flaskan att den ej är kylfiltrerad, detta kan innebära grumlighet och fällningar.. Har aldrig sett svart stoft i botten på någon spritdryck förut..
 2. Starkt jobbat! Riktigt imponerande! Vad är planerna för framtiden? Antar samlingen kommer utökas, ska den drickas, gå i arv, säljas? Mvh: Martin..
 3. Glenfiddich.. Som liten grabb med mina föräldrar! Var det som väckte mitt intresse!! De är jag riktikt glad för idag..
 4. Släpptes på "Blå Apoteket" i måndags.. Någon som prövat? Köpte mig en flaska av bara farten men inte öppnat än.. Svensk Rom? Kul!!!
 5. Sitter och zippar på en Caol Ila Unpeated 64.2% 8y 2008 samtidigt som vi ser Nikolai Valuev - Evander Holyfield direkt.. Tyckte den kunde passa bra till boxning.. När matchen nu är slut så blir det ändå förlust för Holyfield trots han var så mycket snabbare och bättre även vid 46-års ålder.. Går ju tydligen inte att vinna i Schweiz, Tyskland eller Holland som borta boxare, snacka om att publiken var missnöjd.. Dränker mitt missnöje mot osportslighet med en Ardbeg Corryvreckan 57.1% vilket genast fick mig att må bättre!!
 6. Brora 25 Years Special Release 56.3% är det någonting att köpa sig en då?
 7. Såg vad som fanns i luckan igår, ska bli riktigt spännande!!! Men har tyvärr inte haft möjlighet att pröva den än! Ligger si så där 9 luckor efter nu då jag endast haft chans att pröva lucka 1 än så länge.. Men den som väntar på något gott!!!
 8. Bunker kalender 1 lucka 1.. Svag rök, citrus, kryddor..
 9. Bunker kalender 4, lucka 1.. Romrussin, frukt, mild och fin, trevlig...
 10. Blev några flaskor igår.. Caol Ila Unpeated 8y 64.2% Lagavulin Cs 12y 56.4% North of Scotland 1970 43%
 11. Snyggt jobbat!!! Att du har energi och tid.. Vi är (censurerat) många tacksamma här!!!
 12. Någon som kört privatimport genom systembolaget av PC6? Men det verkar ju lustigt om dom lägger ut det på deras hemsida...
 13. PC6 tbx igen??? http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Pro...amp;SokStrangar=
 14. Stort!!! Helt galet mäktigt är vad det är!!!
×
×
 • Create New...