Jump to content
whiskyforum

Dellinger

Vanlig medlem
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dellinger

  1. Nån som provat? Fantastik färg! http://www.whisky.fr/karuizawa-30-ans-1981-cask-162.html
  2. Nån som vill avvara en G&M Glenburgie Exclusive 1990? Eller vet vart det finns nån över :-)
  3. Idag ska jag springa Å-Varvet. Tur att min inflammation i knäet är tillbaka och ömmar...och att man måste ha galonkläder eller dykardräkt på sig. Äh nu kör vi!

  4. (censurerat). Man skulle dragit på Metaltown ändå..

  5. Idag ska jag på kost och träningsrådgivning samt fettmätning hos Träningscoachen! Taggad!

  6. Fy (censurerat) vad alla ska fb:a om fotbollen...sida upp och ner. Twitter likaså. Go'natt!

  7. Bra att det regnar så mkt att billarm startar..

  8. Royal Mile Whiskies tycker jag hade bästa utbud/priser. Men även the whisky shop på Victoria Street hade rätt mkt kul, och väldigt trevlig hjälpsam personal (http://www.whiskyshop.com/) ligger för övrigt mittemot The Bow Bar, som sägs vara bra. Var dock stängd pga översvämning när jag var där..
  9. Larvig fråga men; I Ardbegs bås på Cinderella Whisky Fair så fanns det en box med t-shirt, badge:ar, anteckningsblock och diverse grejor för 200:-. I den fanns det även en svart gubbkeps. Nån som upptäckte att den inte passade, eller ångrade sig, hör av er så köper jag den. Den var ju grym! :-) // Fredrik
  10. Köpte hem en amarone cask igår. Tyckte den var god. Den hade nåt "speciellt". Och bra pris!
  11. Pedda: Gick inte att pm:a dig. Ett provsmak av Hazelburn Sauternes lät trevligt! Hur mkt ska du ha för en miniflarra? Du kan väl pm:a mig
  12. Nån som provat denna? Lät ju väldigt smarrig! 30309 - Hazelburn Sauternes, 55,9% - 715 kronor. 1200 flaskor totalt på cirka 50 butiker. En fyllig whisky med massor av knäck, kola och choklad.
  13. Strathisla 40 YO Glendronach Single Cask 1990 54,9% cask 3059 bottle 9/638 Big Peat
  14. Nyligen hemkommen från Edinburgh! Jäklar vilken underbar stad! Måste boka om en resa omedelbart! Kan tipsa om boendet vi hade; Ibis, ligger mitt i smeten på Hunter Square (en liten tvärgata från High Street) ca 200 m fr Royal Mile Whiskies. Rent och fräscht och god frukost, till ett riktigt bra pris. Väldigt smidigt med transport till flygplatsen då bussarna stannar på Waverly Station bara rakt nerför backen. Inköpen blev : Strathisla 40 YO (var flera som menade att ´63:an inte var lika "bra" plus att det var 40 YO jag velat haft hela tiden..) Glendronach Single Cask 1990 54,9% cask 3059 bottle 9/638 ..Och en Big Peat ;-) Upplevde dock att man bör kolla runt lite innan ett köp då vissa butiker kunde ta nästan £10 mer för vissa flaskor. MKT nöjd med mitt första besök! Skål!
  15. Vi kommer bo rätt nära Royal Mile Whiskies, men jag har även sett att det finns några andra butiker i närheten varav vissa har bättre priser jämfört med dom. Sen finns ju World of Whiskies på flygplatsen, det var där jag hittade Strathisla 1963, lite billigare än 40 YO (i Edinburgh) Hoppas det går att hitta alla för provsmak innan man måste bestämma sig.. Har oxå hållit 40 YO som en favorit, men blev grymt nyfiken på ´63:an. Glenburgien har jag druckit och minns att jag tyckte den var grym, men inte om den slog Strathisla 40 YO Som sagt; Dagens i-landsproblem, men ack så jobbigt...;-)
  16. Glömde ju skriva att det var´63:an fr Glenburgie. Har druckit den på Cinderellamässan och det var fantastisk. Har dock inte provat Strathisla 1963:an. Nån som kan jämföra den med den 40-åriga? Sanjin, du skrev att du tyckte 40-åriga var sötare? Negativt?
  17. Åker en sväng till Edinburgh på fre och har kikat runt på några flaskor jag är sugen på. Vilken skulle ni välja av Strathisla 1963 eller Strathisla 40 YO? Har druckit 40-åriga och det är den jag varit inne på att köpa, men nu ser jag att ´63an finns 3 pund billigare.. Nån som jämf båda och har nåt tips? Kan ju även tillägga att en flaska Glenburgie kostar lika mkt...så eg står det ju mellan 3....hmmm.
  18. Jag har en flaska undanlagd på bolaget i Eskilstuna som jag inte kommer kunna plocka ut. Kommer avboka den under dagen så hugg den därifrån om du är intresserad. 016-13 42 48
  19. Nån som har provat den? Och vad tyckte ni isf?
  20. Nån som har provat denna? Hur kommer det sig att den är så "billig" måntro..
  21. Jag är ute efter en liten present till mig själv då jag fyller 30 i Nov. Är det nån som har några bra tips på nåt fr 1980?
  22. Finns stort utbud på taxfree butiken i Antalya. Betydligt bättre än på många andra destinationer.
  23. Talisker 18! Min första. Jäkligt fin!
×
×
  • Create New...