Jump to content
whiskyforum

fabelmakaren

Vanlig medlem
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

About fabelmakaren

 • Birthday 05/15/1973

Contact Methods

 • MSN
  fabelmakaren@hotmail.com
 • Website URL
  http://whisky.fabelmakaren.se
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Ronneby
 • Intressen
  Whisky, zombiefilm, design & datorer.

fabelmakaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. På mitt systembolag (Ronneby) säger dom att dom inte beställde via depån utan direkt från leverantören (clydesdale), kan dom göra det? Hur funkar det med?
 2. Man ska inte klaga för mycket, om (när?) monopolet försvinner kan man noga inte köpa en flaska som Kilchoman i butik i lilla Ronneby. När jag pratade med kundtjänst sa dom att dom hoppas att e-tjänsten ska lösa orättvisorna. Nog känns det lite 1980 att behöva gå in i butiken och beställa, när de egentligen är identiteten som behöver fastställas. Men en Kilchoman är bästa huvudkudden just nu, säljer man den direkt på whiskyauction så har man dubblat sina pengar, fast min ska drickas
 3. Håller med, alla ska ha samma möjligheter och det har inte ett skit med Norge att göra. jag skrev ett ilsket mejl till bolaget idag och de fixade fram en flaska Kilchoman till mig. Skrev såhär: Hej Jag blir så innerligt förbannad på Ert orättvisa system för beställningar ur det tillfälliga sortimentet, jag kan i Ronneby inte beställa en flaska (jo, i 2 minuter efter kl 10:00 från en depå bestående av 50 flaskor) Kilchoman (10123) medan man i Stockholm kan knalla in i butik (som har hundratals flaskor)och köpa den. Jag kan inte heller beställa den trots att den inte är slutsåld, förrän 7 DAGAR senare, då den är slutsåld. Nej, bort med privilegerade storstadsbutiker och diskriminerade glesbygdsbutiker, ALLA borde få samma möjlighet inte bara några få i storstäderna. Namn Mobilnr Efter 30 min ringde en vänlig själ från kundservice och sa att de hade beställt en flaska från en annan depå. 20 min senare ringde mitt lokala bolag och sa att flaskan var på väg!
 4. Beställde i förmiddags och då sa dom att det bara fanns 50st i depån, en kompis fick inte tag i någon då det verkade vara slut i depån. J*vla U-land som favoriserar storstan och diskriminerar glesbygden!
 5. Ah, den perfekta julklappen att önska sig, mao. Smakade PC7:an i helgen och blev helt tagen. Det är den godaste whiskyn jag druckit på mycket länge. Tack för info:n, Kenneth
 6. Eller... gud förbjude, att den redan varit där och sålt slut...?
 7. Jajamensan! Går det någon transport från t ex Helsingborg (åkte med den förra året) eller ännu hellre Blekinge?
 8. Samma här, men jag var en av de sista som beställde (11:30).
 9. Tror ni verkligen dom öppnar försäljningen igen när de skrivit sold out och t o m ändrat bilden?
 10. Oj, de va snabbt. Vilket ordernummer har du?
 11. Fick nyss följande beställningsnr: 1184x
 12. Kan man tinga ett sample av någon? Har inte råd att köpa två flarror...
×
×
 • Create New...