Jump to content
whiskyforum

AVOMaduro

Vanlig medlem
 • Posts

  173
 • Joined

 • Last visited

About AVOMaduro

 • Birthday 06/17/1962

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Slainte´s

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Östhammar, Upplandskusten
 • Intressen
  Jakt, Fiske, Snöskoter, Båtar, Pistolskytte och Whisky.

AVOMaduro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Jag avyttrade en flaska Lagavulin Destillers Edition 1 litesflaskan 1993-2009 lgv.4/497 och kartongen har gått sönder under transporten. Finns det någon vänlig själ som vet hur/var jag kan få tag i en sådan så jag kan ge den till min köpare! Det skulle vara fantastisk om detta går att lösa.
 2. Morrondagen är räddad! Sitta och kolla av vad jag vill ha!! Men det är ju inte detsamma som jag kan handla desvärre!
 3. Har idag beställt resa för 8 blev lite förfånad över hur fort platserna tog slut, så även vi får bo ihop med fiskarna i c-hytt! Men men jag ska inte tillbringa så mycket tid i hytten hade jag tänkt, det finns ju massa whisky som inte får bli förstörd om bord!
 4. Hej Igen! Det blev ju några intressenter! Jag kommer att hämta hem dessa saker på fredag kväll och då vet jag hur volymen ser ut så jag återkommer med det lite senare och ser hur vi ska dela upp det mellan er så att ingen blir utan. Det är möjligt att det kan finnas mer roliga cigarrsaker som de ska kasta. Återkommer så fort jag har koll på läget!
 5. Hej alla cigarrökare! Min fru har kartong med trälådor som är till för cigarrförvaring se de två första bilderna och sedan en kartong med en bok som heter cigarrkunskap se bild 3 och 4. Dessa ska kastas bort och då funderar jag om det är någon här som är intresserad av ett eller några ex innan de åker i soporna. De är helt nya aldrig använda men har stått ett tag så de är lite dammiga. Boken är helt klart läsvärd med lite historik och en hel del lära om tobac och cigarrer. Givetvis är de gratis, eventuell fraktkostnad tillkommer.
 6. Men den här listan är det bara inse att plånboken är på tok förliten... Får nog stå över maten på vägen hem.
 7. Jag är imponerad av hur villig man är inom vissa intressen. Jag han inte ta kontakt men min leverantör utan han förekom mig helt och hållet. Kan inte annat säga än ett stort tack till Phantom87 för en otrolig service och då är det inte ens ditt fel. :clap: Och till postiljonen vill jag bara ge en spark i ändan!
 8. Idag när jag hämtade jag posten så hade det kommit ett sampelpaket i en liten grön postpåse som brukligt. Det visade sig att de hade krossat ett av samplen. De var packade som de flesta gör med bubbelplast så det var ju inget konstigt så. Var vänder man sig med detta? Om jag inte har helt fel så får vi igentligen inte skicka whisky på detta sätt, så jag kan ju inte gå till posten med det och be dem ersätta den, sen vet jag inte om det var bring eller posten som var här med det. Hur har ni andra gjort som råkat ut för detta?
 9. Då får man buga och säja grattis på födelsedagen!
 10. Av en slump hittade jag den här oxå http://www.oldwhisky.net/Prodotti2010.php?cod=IY234&lan=Eng&cat=News
 11. Hoppas att de har kastat ut trubaduren i puben så man kan prata med varan där, utan att tappa rösten.
 12. En tradition som man bara inte får missa. Bokat å klart på fredagen:winner:
 13. Då är det bara ställa sig upp och grattulera! Men inte skriver man äldre numera utan erfarnare.
 14. Fyllde år förra veckan och helt utan förvarning så stod posten på trappan idag med två paket från TWE som innehöll, en Glengoyne SC 29y 1977/2006 Cask nr. 626 refill hoghead 50,7% och en Glenmoranie 10y 40% giftpack med två trumblers. Vilken dotter man har, det är så att man blir tårögd. Hon är själv absolutist och pluggar i Australien.
 15. Även i min postlåda så dök det upp AoW och första nummret av WoB, jag försöker att gynna alla som i sverige gör något för whisky och inte tyckte jag att artikeln med Martin Timell var så hemsk snarare blev han mer vanlig människa i mina ögon. Men jag är inte så himmla petig utan ser det mer som en stund för mig själv, när man kan försvinna in i fablernas värld! Det är ju ingen tävling den en kompleterar den andre, så länge de inte har samma artiklar så kommer jag läsa båda.
×
×
 • Create New...