Jump to content
whiskyforum

ardbank

VIP Medlem
 • Content Count

  828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

ardbank last won the day on April 18

ardbank had the most liked content!

Community Reputation

171 Utmärkt

About ardbank

Profile Information

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

6,729 profile views
 1. Öppnade en annan Michter’s ikväll, Sour Mash. Är oerhört imponerad av allt som Michter’s ger ut. Dessa är inte från deras eget destilleri utan är ”sourced” från andra destillerier, precis som independent bottlers som Adelphi, AD Rattray m.fl. gör. De måste ha USAs bästa näsor för detta är riktigt bra amerikansk whiskey. Kommer så småningom att lägga ut något Michter’s paket så att fler får upptäcka dem 😊
 2. Oj va bra den här var ikväll. Problemet med att öppna flaskor flera år efter att de släppts är att de är slutsålda när man väl öppnar dem - och inser att man velat haft fler... 🙈
 3. Stranahan’s Colorado är en höjdare i min gom. Synd bara att den inte längre finns att köpa i Europa, kan höra av mig när jag öppnar en av mina flaskor (eller sampla om intresse finns?).
 4. Provar någonting nytt här från en lite otraditionell delstat. Spännande smak, funderar på om den är oharmonisk eller genial. Valde det senare 😁
 5. Ja, det här är en profil jag gillar. Sherry, ingefära och tryffel hittade jag 😊
 6. Var tvungen att öppna denna best... Bara för sherryfans förstås 😋
 7. Har blivit omåttligt förtjust i Michter’s bourbon, så jag köpte på mig de övriga tre som finns att tillgå på bolaget: Sour mash, Straight Rye och Unblended American. Hade varit kul med ett samplerace av dem men tyvärr är det inte så många som är lika nördig i amerikanskt som jag 🙃
 8. Upptäckte just att jag inte kommit mig för att slänga dessa. Så jag gör väl ett sista inlägg innan de definitivt åker 😲 Skicka ett PM om du är intresserad att byta allt mot en flaska whisky.
 9. Michter’s Small Batch Bourbon 45,7 %. Den som tror att all bourbon smakar likadant skulle prova denna: vanilj, kola och rostade nötter (noisette?). (hör av er om ni vill prova samples, behöver inte hela flaskan själv)
 10. Var tvungen att köpa en av dessa som ser så god ut. Funderar på sampels men det tycks tyvärr gå trögt här nuförtiden.
 11. Den som sa att han skulle ta dem försvann tydligen och jag har inte hört av honom 🤥 Så jag bumpar upp denna tråd igen innan jag slänger dem.
 12. Bumpar upp denna en sista gång och ser om någon är intresserad av dem. Annars hivar jag dem.
 13. Har gjort om lite hemma och behövt flytta ned alla 123 nummer av Whisky Magazine som jag har, men där gör de ju ingen nytta! Det är samtliga nummer från start till och med nr. 123 i god kvalitet, dock har nr. 75 tydligen blivit lite vattenskadad under den korta tiden i källaren. Finns det någon här som vill ta över dem, kanske som ett byte mot whisky? Mycket läsning för den whisky intresserade 🤓 Skicka ett PM med förslag.
×
×
 • Create New...