Jump to content
whiskyforum

JonDahlberg

Vanlig medlem
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

JonDahlberg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Missade jag den här, är den på gång eller blev den inte av?
  2. Idag hörde Systembolaget av sig med följande mail (kontentan är redan känd i denna tråd sedan tidigare):
  3. http://www.maltmania...ompetition.html ^^ länken verkar vara ändrad.
  4. Kan vi som inte är medlemmar få en summering av erbjudandet innan vi bestämmer oss för att betala för medlemskap?
  5. Är det några på forumet som går ihop om ett fatköp? Finns det möjligtvis plats för en andel i ett fat med fransk ny ek?
  6. Finns det någon nybörjarguide om hur det fungerar med fatköp? Jag sökte lite på forumet men jag hade ingen vidare lycka. Några av frågorna som poppar upp är: Hur länge kan whiskyn lagras i dessa småfat (28/55) och fortfarande bli "bättre"? Skiljer sig denna tid åt mellan de 2 nämnda fatstorlekarna? Buteljerar man hela fatet på en gång, eller kan man ta en batch av en tidigare årgång för att spara resten till ett senare år? Finns det fortfarande fat att köpa eller är första batchen redan fullbokad?
  7. Jag får väl erkänna att jag inte kollade på länken. Snygga glas . Får nog bli ett sådant där set när mina går sönder...
  8. Jag fick hjälp av en holländsk SMWS medlem att köpa dessa glas. Om du är intresserad så kan jag PM:a dig detaljerna hur du når honom.
  9. Varför inte bara ta emot beställningar online före release och sedan lotta ut bland intressenterna. Så slipper folk köa på en arbetsdag.
  10. Vilka butiker får in denna Port Ellen (hamnar det några i depån?) och hur stor åtgång är det på en sådan här release? Är det bättre att beställa online eftersom jag bor i Linköping?
  11. Hur vet man om/hur många flaskor det finns i depån? Syns det på hemsidan på något vis?
  12. Det var nog den här du tänkte på kanske, snarlik tråd iaf: Vad är maxgränsen för flaskan
  13. Jag impulsbeställde och betalade på en gång, men jag kom på strax därefter att jag borde hållt i pengarna till kommande whiskyköp senare i höst. Så jag kan tänka mig att återlämna min flaska ifall det är administrativt görbart med återbetalning (eller motsvarande). Men PM:a inte en massa nu utan det får väl gå via Jenz då misstänker jag?
  14. Det står lite i följande tråd: Systembolaget maj
×
×
  • Create New...