Jump to content
whiskyforum

Puttriken

Vanlig medlem
 • Posts

  1,072
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Puttriken last won the day on August 17 2014

Puttriken had the most liked content!

About Puttriken

 • Birthday 07/20/1969

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Helsingborg
 • Intressen
  Whisky, öl och Lotus Elise.

Recent Profile Visitors

4,363 profile views

Puttriken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

90

Reputation

 1. Ola Dubh är en favorit, speciellt den tolvåriga
 2. Meine porter weisse, väldigt bra, men smakar mer som barley wine än som porter..
 3. Är det bara jag eller är det någon annan som tänker på Bart Simpson..?
 4. Håller med om Ardbeg, så märkvärdiga är dom inte. Jag har dock inte provat några äldre butteljeringar då dom tenderar att kosta för mycket..
 5. Färska är dom helt klockrena! Senaste släppet i början av året köpte jag några "för många" som nu ligger i en garderob och gottar till sig.. Ska bli spännande och prova dom om några år!
 6. Hade glömt bort att jag hade gjort en beställning på SB, så igår när det kom ett sms därifrån blev jag lite förvånad. Men när jag fick se ölen så kom jag ihåg vad det var jag beställde Nils Oskar - Imperial stout Ambassadörsporter 2013 Ambassadörsporter 2014 Nääs Stout Helsinge Porter Carlskrona Mörk lager När jag ändå var på SB så fick jag med mig en Zeitgeist Black lager oxå..
 7. Brooklyn Black Chocolate-varianterna ser intressanta ut! Hur smakade dom?
 8. ....när du kollar den här tråden typ tio gånger om dagen för att kolla om det kommit något nytt som du kan känna igen dig själv på..
 9. .......när man tycker att det är motbjudande att dricka whisky ur ett tumblerglas.. .......när man alltid handdiskar whiskyglaset med enbart varmt vatten och sedan torkar det med en ren handduk.. .......när man blir glad över att whiskyn är grumlig, alltså att den är ofiltrerad.. .......när man tycker att kvaliten är mycket viktigare än kr/cl..
 10. Sulfitsprit har jag tyvärr ingen kunskap om. Bra tips alla tre, dock lite för mycket pengar för två av dom. Femåriga Gilde är mer i min prisklass och är kandidat till att hamna på mitt matbord.
 11. Tack för tipsen! Den var det tyvärr inte, jag har redan kollat på SB's hemsida och jag hittar inte den som jag menar. Har provat dom miniflaskpaket som SB har. Flera av dessa är goda men nu för tiden så om jag tar 2-3 snappsar till maten så vill jag ha smaken ska vara densamma på alla. Ardbeg TEN har jag inte provat, har däremot haft fryskall Laffe 10 som snapps ett flertal ggr. med mycket gott resultat. Jag har ingen Ardbeg och är inte så sugen på att köpa en för tillfället. Bra tips! Ska dock vänta och se om jag får några andra tips innan jag går och beställer en sådan.
 12. Vad rekommenderas det för snapps till kräftorna i år? I julas hade jag köpt en flaska som jag tyckte var helt ok. Jag har för mig att den hette Norrlands och någonting mer men jag kan inte hitta den i SBs sortiment. Den påminde lite om Skåne akvavit fast den kändes lite mer "ädel" och inte lika skarp. Resterna på den flaskan gick åt i påskas och liket gick till återvinning.. Så tips på en trevlig kräftsnapps tas gärna emot, då åtgången på snapps hos mig är liten så föredrar jag flaskor som rymmer max 50cl och som inte gör för stora hål i plånboken.
 13. Mokko Milk Stout från förra släppet. Tycker den var bättre än den som kom nyligen, vilket även mina noteringar bekräftar.
 14. Japp, men det är inte alltid lätt att hitta i gamla trådar om det nu finns.. Jag lyckades dock hitta info här: http://www.whiskyforum.se/forum/index.php?showtopic=2887&do=findComment&comment=41931
×
×
 • Create New...