Jump to content
whiskyforum

michbjork

Vanlig medlem
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

michbjork last won the day on October 31 2020

michbjork had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

michbjork's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. Flaskan är forfarande borta. Jag har anmält det till PostNord som avfärdar det med att mitt paket inte var försäkrat. De tycker att jag borde skicka som rekommenderat brev nästa gång. Tycker det är bedrövligt att posten kan slarva bort ett paket utan att ta ansvar för det. Jag har ju inte fått den tjänst jag betalat för med att få mitt paket levererat. I teorin skulle någon på posten kunna ta samtliga paket som är oförsäkrade och komma undan med det, de kommer ändå inte att utreda försvinnandet. Försökte med La Poste också men de utreder ingenting utan att ursprungsföretaget som man köpt leveransen av ber dem, vilket inte kommer att ske då PostNord lagt ned det hela.
 2. Tack Kjell! Jag avvaktar lite till innan jag anmäler det som försvunnet, och håller tummarna 😊
 3. Hej, Behöver ett råd här. Har skickat en flaska whisky till Frankrike via PostNord som nu kommit bort. Den har nått till Frankrike enligt spårningen men nu har det gått över en månad så jag får anse den som förlorad. Frågan är då: är det lönt att reklamera försändelsen till PostNord? Egentligen får man väl inte skicka en flaska whisky med dem, även fast det är inom EU. Har jag någonting att vinna på att reklamera den, eller kommer jag bara få ett svar om att det var en förbjuden vara jag skickat och reklamationen stängs? Kan jag riskera en polisanmälan om jag medger att jag skickat alkohol? Tacksam för råd!
 4. Talisker Caribbean Rum Cask ikväll. Tycker denna var riktigt god! Man måste vänja sig med röken först innan man känner romsmaken. 88 poäng. Tack till Ardbank för samplet!
 5. Fiji 16 the Rum Cask: Fantastisk doft med bananer och kakor, tål mycket vatten. Guyana 10 The Rum Cask: Man kan verkligen känna sherryfaten här, tänk att rom och sherry går ihop lika bra som whisky och sherry Tack till Ardbank för samples!
 6. Oroligt segt! Tidigare kollade jag forumet ca 10 gånger per dag men nu blir jag bara frustrerad och ids knappt gå in längre. Det här måste väl gå att fixa?? Jag kan heller inte längre svara på ämnen i Marknadsplatsen, men jag tycks kunna starta inlägg. Vet att jag inte är VIP-medlem, men det är väl tvärtom det ska fungera...? Dvs, om man inte är VIP-medlem så ska man inte kunna starta nya ämnen men man ska ju ändå som inloggad ”vanlig” medlem kunna svara på andras inlägg vid samples-paket m.m.?
 7. 2 x Kilkerran samples som jag just fått hem från ardbank. Romfatslagringen: malt, rök, sälta, romtonerna märks subtilt, nougat. Är första gången jag provar en helt rom-fatslagrad whisky, en mycket trevlig upplevelse! 88 poäng. Sherrylagringen: tyngre, mustig och fyllig sherryrökighet, ännu nougat även här. Gillar stark denna då jag gillar sherrylagringar. 89 poäng. Tack Stefan!
 8. Caroni 1997 Blackadder Raw Cask 20 years. Kan bara hålla med om WOW! Visste inte att rom kunde vara så gott, smakar ju nästan som whisky. Tack för samplet, Ardbank!
 9. Du kan då verkligen göra en nyfiken! Skulle man kunna få köpa ett sample eller så av denna?
 10. Jag skulle gärna vilja prova ett sample av denna. Går det att ordna?
 11. Kul! Men vart kan man se redan nu att den kommer i oktober?
 12. Hirsch Rye 22 years 1983 Sazerac Rye 18 years Läckert att prova så gammal rågwhisky! Särskilt Hirschen var en upplevelse, mörk som en sherrylagring å allt
×
×
 • Create New...