Jump to content
whiskyforum

kronvall

Vanlig medlem
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kronvall

 1. Är det någon mer än jag som tycker sig se att priset på våra tidiga serier fallit det sista? Inte bara Mackmyra utan även Box och Smögens tidiga tycker jag är några hundringar billigare nu än för 6-8 månader sedan?
 2. Chichibu är riktigt bra men inte riktigt 1300kr bra.
 3. Själv passade jag, för mycket julklappar som behöver inhandlas samt en tvättstuga som skall inredas.
 4. Oj vad svårt. Festival var så kanon men Pioneer blev jag besviken på. Ni som haft förmånen att prova, hur står sig denna i förhållande till de tidigare?
 5. Hej Imorgon är det släpp, har någon en åsikt åt något av hållen huruvida man ska försöka få sig en flaska?
 6. Kvalitetsmässigt tror jag Svensk Whisky har framtiden för sig och det finns alltid en marknad för kvalitet. Men om marknaden är stor nog för att bära alla aktörer vet jag inte och några kommer troligtvis gå under. Sen är det fler länder som satsar på kvalitet ute i världen så konkurrensen lär inte bli mindre hård i framtiden. Därför tror jag att vi kommer ha 4-5 svenska som överlever en längre period och ett antal andra som kommer och går. Jag sticker ut hakan och säger Box, Smögen, Hven och Mackmyra som dessa överlevare. Men det är bara gissningar såklart. Fick smaka Box the festival i lördags och den är redan förbi många skottar, lika så en del Smögen jag smakar på mässor. Däremot lär volymen behövas med samma kvalitet för att överleva rent affärsmässigt och där behöver alla bevisa sig än. Men jag tror faktiskt att om ett par år så kommer det gå att överleva på bara svensk whisky utan att det går nöd på :-)
 7. Tack för infon. Tyvärr är man på möte då så det lär inte bli ngt för min del.
 8. Jag undrar vad det mailet tog vägen på väg till mig. Kan man läsa det som inloggad på deras sida på ngt sätt? Eller på annat sätt månne?
 9. Gott Nytt år utan nya gråa hår!
 10. Egentligen borde väl det rättvisaste vara att ta in bokningar under säg en timme och sen lotta ut kvoten bland dom. Då slipper man haverera servrarna och minskar effekten av kompisbokningar av bolagetanställda. Billigare än att skala upp servrarna iaf
 11. Jag hade den ett tag, lagom lång tid. Den slutade till slut i glasåtervinningen. God var den fast man kan hitta bättre till den pengen tyckte jag.
 12. Vad säger panelen. Är den drickbar och värd att hänga på webben för?
 13. Vid registrering ska man ange flyg eller landfrakt. Spelar det någon roll? Kostnaden är samma i frakttabellen men är något säkrare än det andra? Hur har ni andra gjort?
 14. Ok, men det är bara att betala en avi som kommer med posten och sen kommer flaskan/flaskorna hem? Ingen risk att det skickas tillbaka eller (hemska tanke) vaskas?
 15. Är det någon som har erfarenheter från Malt City http://maltcity.jp/ eller andra erfarenheter från att handla från Japan? Är det garanterat att fastna tro? Och hur går man i sådant fall runt detta?
 16. Poppels WIT gjorde sig mycket bra i solen i sommar
 17. (censurerat) dåligt av SB.
 18. Ardbeg Uigeadail och Talisker 25yo 2007. För övrigt borde kraftigt rökig whisky i kombination med mörk choklad _nästan_ förbjudas. mmmm gott.
 19. Fick du bara bekräftelsemail så skall du väl få flaskan med?
 20. Ligger fyra Alpha ute ser jag, skall bli intressant att se hur långt lite skicklig marknadsföring kan driva hypen.
 21. Finns hopp för oss som inte var med i juryn i fjol att få vara med i år? I sådant fall ställer jag mig gärna på kö, om någon mot all förmodan skulle hoppa av i år eller om juryn utökas i antal
 22. Helt klart bland det prisvärdaste jag hittat på bolaget
 23. Bumpar denna tråd, blir det någon repris i år? Hade varit enormt kul att få chansen att vara med i Juryn :-)
 24. Brukar Whiskysite vara en stabil sida? Får alla möjliga fel när jag tittar på den, går inte att välja betalmedel, anmäla nyhetsbrev eller maila via formuläret heller. Har någon en mailadress man kan skicka vanliga mail till dom på?
×
×
 • Create New...