Jump to content
whiskyforum

Evilution

Vanlig medlem
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Borlänge
 • Intressen
  Bilar, motorcyklar, whisky

Evilution's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Evilution

  Cigarr-sites

  Gillas och används! Mycket bra service och kunnande!
 2. Jahaja! Här börjar vi tidigt Eftersom jag köpte mig ett humdorpaket av mellgrens ingick det en hel del garrar av deras eget märke från Nicaragua. Har precis börjat gå igenom dom olika. Ingen som sticker ut som en favorit än dock. Igår provade jag en Tribunal Corona... Ganska vass pinne som brann bra och gav härliga puffar. Får se vad lite tid i Humidoren gör med den. Idag väntar ett paket på uthämtning. Behöver hitta någon bra Cigarr att alltid ha tillgänglig. Har fastnat en del på Romeo y Julieta, så det som väntar på mig nu är ett gäng R y J No. 2 och några Punch Coronations.
 3. Evilution

  Köpes!

  Verkar bra! Tack för den!
 4. Evilution

  Köpes!

  Jag tänkte att, varför inte ha en liten sökes tråd om det är något man är ute efter i cigarrväg. Jag tex är intresserad av i princip allt från Kuba nu. Skulle det vara så att någon sitter på alldeles för många garrar av någon sort så är jag jätteintresserad! Återkom gärna med någon form av beskrivning av cigarren och det pris du begär.
 5. Firade solens återkomst igår med 1st Romeo y Julieta no.2 till förmiddagskaffet och på kvällen brann en R y J no.3 till en Pistonhead
 6. Hej!

  Om du fortfarande är intresserad så är priset justerat till 1100:- inkl frakt!

 7. Hej!

  Den finns kvar!

  Sätt in slantarna 1300:- på mitt konto i Länsförsäkringar Bank:

  9022, 8999385.

  Återkom sedan med din adress så skickar jag flaskan!

  Mvh/ Magnus Persson

 8. är intresserad av Rollercoaster!!

 9. Jag har en flaska Hammervillage som det tas några gyllene droppar ur varje gång bästa Bajen springer in på plan
 10. En stycken Laffe 15yo av LilleBrora Tack Andreas för tilliten och en snabbare affär än vad som brukar vara möjligt! (Flaskan fanns att hämta ut innan han hade fått pengarna)
 11. Hade lite födelsedagskalas igår... Fick en Ardbeg Corryvreckan av mina kära föräldrar
 12. Igår ramlade tidningen i lådan Så funkar gör det ju... Verkar dock som att man får jaga dom lite.
 13. Skickade ett mail till en Åke idag som jag har pratat med tidigare. Bara en fråga om vad det är som gör att de tar sån tid... Får se vad han har att säga.
 14. Halloj! Jag har under några veckor nu försökt få tag i ett äldre nummer av tidningen "Allt om Whisky". På både deras hemsida och i tidningen annonserar dom om att det går att köpa gamla nummer som man missat genom att skicka ett mail om vilket nummer man vill ha. Sagt och gjort skickade jag ett mail om vilket nummer jag var ute efter och fick ganska direkt ett svar om det gällde Whisky eller Vin... Hade glömt nämna det. Svarar och det går en vecka utan att jag får något svar. Så jag skickar en fråga om dom hade någon tidning. Han frågar återigen om vilken tidning det handlade om... Svarar att det handlar om Whisky. Mitt förra svar hade tydligen försvunnit i intärnät?? Väntar ett tag och skickar sedan en fråga om han fick mitt svar den här gången. Får till svar att "Vi letar". Det har nu gått ytterligare 2 veckor och jag har inte fått nått svar!?! Har det funkat för någon annan?? Kan det hända att någon av de tidningsansvariga finns här på WF?
 15. Då min 30`de födelsedag föll bort som ointressant, eftersom jag och min kära sambo befann oss på förlossningen i Falun, där min älskade dotter föddes, kommer det bli utspridda kalas under veckan Igår fick jag en Glenfarclas 105 av ett par snälla vänner
×
×
 • Create New...