Jump to content
whiskyforum

Evilution

Vanlig medlem
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Evilution

 1. Evilution

  Cigarr-sites

  Gillas och används! Mycket bra service och kunnande!
 2. Jahaja! Här börjar vi tidigt Eftersom jag köpte mig ett humdorpaket av mellgrens ingick det en hel del garrar av deras eget märke från Nicaragua. Har precis börjat gå igenom dom olika. Ingen som sticker ut som en favorit än dock. Igår provade jag en Tribunal Corona... Ganska vass pinne som brann bra och gav härliga puffar. Får se vad lite tid i Humidoren gör med den. Idag väntar ett paket på uthämtning. Behöver hitta någon bra Cigarr att alltid ha tillgänglig. Har fastnat en del på Romeo y Julieta, så det som väntar på mig nu är ett gäng R y J No. 2 och några Punch Coronations.
 3. Evilution

  Köpes!

  Verkar bra! Tack för den!
 4. Evilution

  Köpes!

  Jag tänkte att, varför inte ha en liten sökes tråd om det är något man är ute efter i cigarrväg. Jag tex är intresserad av i princip allt från Kuba nu. Skulle det vara så att någon sitter på alldeles för många garrar av någon sort så är jag jätteintresserad! Återkom gärna med någon form av beskrivning av cigarren och det pris du begär.
 5. Firade solens återkomst igår med 1st Romeo y Julieta no.2 till förmiddagskaffet och på kvällen brann en R y J no.3 till en Pistonhead
 6. Hej!

  Om du fortfarande är intresserad så är priset justerat till 1100:- inkl frakt!

 7. Hej!

  Den finns kvar!

  Sätt in slantarna 1300:- på mitt konto i Länsförsäkringar Bank:

  9022, 8999385.

  Återkom sedan med din adress så skickar jag flaskan!

  Mvh/ Magnus Persson

 8. Jag har en flaska Hammervillage som det tas några gyllene droppar ur varje gång bästa Bajen springer in på plan
 9. En stycken Laffe 15yo av LilleBrora Tack Andreas för tilliten och en snabbare affär än vad som brukar vara möjligt! (Flaskan fanns att hämta ut innan han hade fått pengarna)
 10. Hade lite födelsedagskalas igår... Fick en Ardbeg Corryvreckan av mina kära föräldrar
 11. Igår ramlade tidningen i lådan Så funkar gör det ju... Verkar dock som att man får jaga dom lite.
 12. Skickade ett mail till en Åke idag som jag har pratat med tidigare. Bara en fråga om vad det är som gör att de tar sån tid... Får se vad han har att säga.
 13. Halloj! Jag har under några veckor nu försökt få tag i ett äldre nummer av tidningen "Allt om Whisky". På både deras hemsida och i tidningen annonserar dom om att det går att köpa gamla nummer som man missat genom att skicka ett mail om vilket nummer man vill ha. Sagt och gjort skickade jag ett mail om vilket nummer jag var ute efter och fick ganska direkt ett svar om det gällde Whisky eller Vin... Hade glömt nämna det. Svarar och det går en vecka utan att jag får något svar. Så jag skickar en fråga om dom hade någon tidning. Han frågar återigen om vilken tidning det handlade om... Svarar att det handlar om Whisky. Mitt förra svar hade tydligen försvunnit i intärnät?? Väntar ett tag och skickar sedan en fråga om han fick mitt svar den här gången. Får till svar att "Vi letar". Det har nu gått ytterligare 2 veckor och jag har inte fått nått svar!?! Har det funkat för någon annan?? Kan det hända att någon av de tidningsansvariga finns här på WF?
 14. Då min 30`de födelsedag föll bort som ointressant, eftersom jag och min kära sambo befann oss på förlossningen i Falun, där min älskade dotter föddes, kommer det bli utspridda kalas under veckan Igår fick jag en Glenfarclas 105 av ett par snälla vänner
 15. 1 st Aberlour a`bunadh Batch 36. 1 st Nikka From the barrel.
 16. Kompisen åker till London i helgen... Inköpslista medskickad. Check!
 17. Igår kväll fick jag äntligen hämta ut min Big Peat Christmas Edt Men den sparas till dagen före Julafton...
 18. Jag hoppas få fira att min dotter har kommit till världen Om så är fallet är jag givetvis på!
 19. Beställde mig precis en Big Peat Christmas Edt
 20. Port Charlotte 8 Hämtades igår kväll
 21. Tog precis ett glas Caol Ila DE till en Cohiba i solskenet på altanen. Hade åt helvete för lite kläder på mig dock, så de blev knappt njutbart... Mest bråttom Nå väl, bränner igång en brasa i spisen å häller upp lite Abunadh så är man snart varm igen
 22. Knastrade korken på en PC An turas mor och en Aberlour 12yo.
 23. Cigarrprat.se alltså! Tack! Handlade mig ett "veckopaket" på Cigarrummet igår. Det va 7 olika från olika länder till ett överkommligt pris... Ser fram emot å prova!
 24. Evilution

  Nybörjare!

  Go kvällskvist på er där ute! Jag har länge varit fascinerad av det här med cigarrer och piprökning, men det har liksom aldrig hunnit blomma ut i samma intresse som whiskyn. Så med risk att reta gallfebern på frugan och fastna i en till tid och pengakrävande hobby vill jag nu be om er hjälp. Jag är som sagt nybörjare... På riktigt! Jag har sökt lite genom äldre trådar och använt mig av google. Men eftersom det ändå är här på WF man sitter dagarna i ända kan jag ju lika gärna fråga er direkt. Jag är ute efter ett bra "prova på paket". Jag har kollat lite på olika webshops, bland annat cigarrummet.se men det säger mig ingenting Som jag har förstått bör man börja med lite mildare cigarrer. Jag är mer än tacksam för all hjälp ni kan ge!
×
×
 • Create New...