Jump to content
whiskyforum

Sveprod

Vanlig medlem
 • Posts

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sveprod last won the day on December 27 2014

Sveprod had the most liked content!

About Sveprod

 • Birthday 06/22/1971

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Finns det någon i Karlshamn?

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Karlshamn

Sveprod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputation

 1. Jag har 21åringen hemma och du kanske vill byta till dig ett sample..?
 2. Dessa släpp har ju blivit helt ointressanta eftersom priserna gjort att vi vanliga löntagare är helt diskvalificerade från att köpa dem.. Så nej, jag är heller inte med på någon sampling av PE eller Brora.. Hälsningar surgubben..
 3. Är ni i Pitlochry så besök Blair Athol. Men kolla först så att de har öppnat igen för besökare (har tydligen renoverats/byggts om)
 4. Ingen som köpt, missat eller sålt något denna gången? Själv så behöver jag pengar till andra saker just nu så jag säljer av en del som blivit för dyrt för att jag ska kunna motivera att öppna och dricka upp dem.. Tack gode Gud för att man kan köpa samples! Där är det värre med vin och champagne..
 5. Jag antar att du inte känner för kommentarer och synpunkter på vad den typen av glas gör med doft och smak på fina viner..
 6. Det finns en del som samplar flaskor här på forumet, och det är ju ett utmärkt sätt att prova saker utan att behöva köpa på sig hela flaskor. De flesta brukar erbjuda allt möjligt att "fylla upp" påsen med innan man skickar den, för ofta är det ju lite dyrare whisky som samplas.
 7. Blev så många whiskys igår till Brynäs-Växjö att jag väljer att inte försöka nämna någon..
 8. Bar på plats igår och såg indianerna mot BIF, så därför blev det ingen whisky. Måste vara därför som det heller inte blev några poäng..
 9. Det här får väl bli min egen lilla tråd då.. Lite A'Bunadh och Blair Athol 27 år satt fint till kvällens seger mot Leksand:)
 10. Tror att min lilla skvätt av 47:an gjorde att Brynäs i alla fall fick 1 poäng med sig från årets svåraste bortamatch;)
 11. Det hjälpte ju;) Får räkna på om flaskans innehåll räcker till resten av matcherna nu då..
 12. Laddar upp för Brynäsmatchen med en A'Bunadh 47. Hoppas att set bryter den trista trenden..
 13. Många japanare ligger ju mycket under det de gått för hela hösten. Kan det vara ryssar som köpt innan och som nu tappat sugen med tanke på valutaraset...?
 14. Är det pga julhelgen som det faktiskt ser ut som att priserna inte rusat helt till himmelen på japanerna och andra flaskor?
 15. Äntligen hockey igen:) Blir ett sample av Mortlach 20 år signatory cs butt 6070. Ganska anonym, eller är mina smaklökar fördärvade av all överkonsumtion av mat och annat. Men som spelet ser ut (Brynäs alltså..) så blir det väl en tröstvirre..
×
×
 • Create New...