Jump to content
whiskyforum

Sveprod

Vanlig medlem
 • Posts

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Sveprod

 1. Jag har 21åringen hemma och du kanske vill byta till dig ett sample..?
 2. Dessa släpp har ju blivit helt ointressanta eftersom priserna gjort att vi vanliga löntagare är helt diskvalificerade från att köpa dem.. Så nej, jag är heller inte med på någon sampling av PE eller Brora.. Hälsningar surgubben..
 3. Är ni i Pitlochry så besök Blair Athol. Men kolla först så att de har öppnat igen för besökare (har tydligen renoverats/byggts om)
 4. Ingen som köpt, missat eller sålt något denna gången? Själv så behöver jag pengar till andra saker just nu så jag säljer av en del som blivit för dyrt för att jag ska kunna motivera att öppna och dricka upp dem.. Tack gode Gud för att man kan köpa samples! Där är det värre med vin och champagne..
 5. Jag antar att du inte känner för kommentarer och synpunkter på vad den typen av glas gör med doft och smak på fina viner..
 6. Det finns en del som samplar flaskor här på forumet, och det är ju ett utmärkt sätt att prova saker utan att behöva köpa på sig hela flaskor. De flesta brukar erbjuda allt möjligt att "fylla upp" påsen med innan man skickar den, för ofta är det ju lite dyrare whisky som samplas.
 7. Blev så många whiskys igår till Brynäs-Växjö att jag väljer att inte försöka nämna någon..
 8. Bar på plats igår och såg indianerna mot BIF, så därför blev det ingen whisky. Måste vara därför som det heller inte blev några poäng..
 9. Det här får väl bli min egen lilla tråd då.. Lite A'Bunadh och Blair Athol 27 år satt fint till kvällens seger mot Leksand:)
 10. Tror att min lilla skvätt av 47:an gjorde att Brynäs i alla fall fick 1 poäng med sig från årets svåraste bortamatch;)
 11. Det hjälpte ju;) Får räkna på om flaskans innehåll räcker till resten av matcherna nu då..
 12. Laddar upp för Brynäsmatchen med en A'Bunadh 47. Hoppas att set bryter den trista trenden..
 13. Många japanare ligger ju mycket under det de gått för hela hösten. Kan det vara ryssar som köpt innan och som nu tappat sugen med tanke på valutaraset...?
 14. Är det pga julhelgen som det faktiskt ser ut som att priserna inte rusat helt till himmelen på japanerna och andra flaskor?
 15. Äntligen hockey igen:) Blir ett sample av Mortlach 20 år signatory cs butt 6070. Ganska anonym, eller är mina smaklökar fördärvade av all överkonsumtion av mat och annat. Men som spelet ser ut (Brynäs alltså..) så blir det väl en tröstvirre..
 16. Ja den var riktigt bra! Har alltid köpt hem Haandsbryggeriets "fyr og flamme" från Norge, men här har vi en som smakar så gott som likt och är både lättare att få tag i och billigare:) Jag har några till men ska försöka beställa fler.
 17. Med en Cuvee D oscan (tror jag det står..) i ölglaset och de sista dropparna av den fantastiska Glenfarclas 105 så vinner Brynäs stort och klart! Blir nog påfyll av något gott innan det är sångdags:)
 18. Sveprod

  Senaste köp

  å Ja den 08-an ska ju vara riktigt bra. Ska försöka få provat den. Annars sparar jag mig till att handla en del vin och champagne om 13-årgången blir bra för då föddes dottern:)
 19. Sveprod

  Senaste köp

  Märkligt att denna tråd är helt död.. Min erfarenhet är annars att om man intresserar sig för whisky så brukar ett visst intresse för både öl och vin följa med i skölvattnet. Jag skulle kunna fylla denna tråden helt egen hand men det kan ju också bero på att jag numera också kan titulera mig vinimportör:) Men nu skriver jag inte för att puscha vin, för det går inte. Jag säljer i nuläget bara till restaurang och hotell samt andra som har serveringstillstånd. Men champagne från Serge Jumel är GOTT:)
 20. Testade en av mina nyinkomna Mortlach-samples, men inte ens det hjälpte Brynäs idag..
 21. Lördag kväll och ny hockeymatch. Ikväll blev det ett nytt sample, Oban's 21-åring som Diageo släppt. Mycket god och balanserad tyckte jag. Den var bättre än Brynäs spel, men ändå slog vi Modo:)
 22. Smakade ett sample av Machmyra Rimfrost. Brynäs vann den kampen..
 23. Igår blev det kortsprätt på Glenmorangie Artein till HV-Brynäs. Både resultat och flaskinnehåll gjorde mig besviken..
 24. 1-så måste man ju spela i högsta ligan lite oftare så att Brynäs kan leda oftare över Leksand;) 2- så häller jag upp en skvätt 21-årig Aberfeldy till kvällens match. Ska man tro att det då blir 2-1 kanske..
 25. Svaret får för min del gälla standardutgåvor. Annars blir svaret hur långt som helst.. Köper och rekommenderar utan problem Aberlour, Longmorn, Glenfarclas, Blair Athol och Mortlach. Men köper inte Stratisla eller Old Pulterney då jag absolut inte gillat deras standardflaskor.
×
×
 • Create New...