Jump to content
whiskyforum

pelle123

Vanlig medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

pelle123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. öppnar den i kväll. Förväntningarna är högt uppskruvade trevlig helg allsesammans
 2. tack för svar. Vart lite orolig där ett tag att man hade piss på hyllan där hemma. Förövrigt så skall jag öppna ovan nämnd talisker till helgen. Enligt underrättelse skall den vara riktigt bra. Det är ju inte mycket i en sjuttis så vi får väl se om det blir något kvar.... //P
 3. hej, Satt och pratade whisky igår och då kom följande flaska på tal Talisker 25 years old 2006 56,90% Hur är det med innehållet, är allt i flaskan 25 år gamalt eller endast en viss del. En av killarna hävdade att hela innehållet inte behöver bestå av 25 år gammal whisky för att få kallas 25årig whisky. hur ligger det till med detta? någon som vet? Pelle
 4. Jag tar gärna ett pm jag med. Tack
 5. har bara en deciliter kvar i min sista flaska och Sonnaltan är slut på SB.... det känns inte bra.
 6. Tack för info. Har beställt en flaska nu av SB. Den har artikelnummer 486004.
 7. Glenmorangie Original Bottling 12 years old Golden Rum Cask 40% vol., 70cl e Finns på WA - bara att ropa in, öppna och slänga korken för den är riktigt bra.
 8. Mackmyra är ett generalexempel på överskattad whisky. VI har för stort hjärta till vår svenska whisky och därför provar jag alla deras nya sorter ändå.... suck. För den smakupplevelse man får så borde Mackmyra inte betinga ett högre pris än övriga enkla whiskys som Jameson, tullamore, jonnie walker etc. Sedan är ju MacAllan fine oak inte värd pengarna.
 9. BK Nikka Yoichi 10 år i går kväll. Trevlig bekantskap men det dröjer nog innan vi möts igen.
 10. jag fick länken från SB. Den kanske inte är aktiv förrän det börjar dra ihop sig.
 11. Snart åter på hyllorna. :-) 10427 Ardbeg Corryvreckan 689,00 kr lanseras igen den 1:a april.
 12. Håller med till fullo. Snålvattnet rinner när jag tänker på den.
 13. Smaken är som baken men Finealtan är riktigt bra. Som en förbättrad 15åring med lite mer rök, djup och aningen chokladton i botten. Min bedömning är att slänga korken väl flaskan är öppnad för du kommer vilja dricka non stop så det är lika bra att slå ihjäl den direkt :-)
×
×
 • Create New...