Jump to content
whiskyforum

Lobo

Vanlig medlem
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

Lobo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Skall jag försöka mig på en topplista baserat på det jag druckit rent (eller med is) så blir det nog något liknande: 1 - Belvedere 2 - 42 Below 3 - Oval 42 4 - Puriste 5 - Ciroc Som husvodka är det Skyy som gäller, blandas dock grogg.
 2. De olika sorters vodka jag har testat har helt klart haft tydliga skillnader i både smak/lukt samt framförallt pris.... Detta visar sig å andra sidan enbart (för mig) när det dricks rent, blandat i grogg märker jag inte av någon större skillnad. Var på en provning för ett par år sedan där vodka serverades om the rocks och då var det tydlig skillnad och då framförallt beroende på vilken råvara som har använts. Det serverades bl.a. Karlssons vodka väl kyld on the rocks med svartpeppar vilket var en helt ok kombination.
 3. Lobo

  LOKI

  Whiskysite tar preorders nu, skickas 25:e mars har jag för mig.
 4. St䭭er visst som du skriver, att det saknas best䬬ningsnummer. Antar att det inte 䲠n姯t att bry dig om men det "normala" vid den h䲠typen av h䮤elser 䲠ju att man skickar ut ett mail d䲠man informerar om vad som h䮴.
 5. Fick i måndags en beställningsbekräftelse från SB, i detta fall hade jag dock inte gjort någon beställning. Mailet jag fick var en bekräftelse på att jag hade beställt 2st flaskor Ardbeg Alligator (art: 85887), mig veterligen så finns denna inte längre kvar och inte heller det numret. Är det någon annan som fått liknande mail från SB eller vet om de har några strul med mailutskick?
 6. Lobo

  Sommaröl

  Hur definierar man en "skräpöl"?
 7. Instämmer med föregående talare, aldrig några problem med whiskysite. Bra utbud, helt ok frakt (25 EUR för upp till 10 flaskor), svarar alltid snabbt på mail och leverans hem till dörren med DPD/Posten.
 8. Lobo

  Senaste köp...

  Hur är Motörheaden? Blev en lådbeställning men en chansning.
 9. Lobo

  Just nu drickes....

  Kingfisher fick svalka idag, gott med lättdrucket när solen visar sig.
 10. Lobo

  Butiktips

  Har handlat en del från http://www.nickollsandperks.co.uk/ och funkat bra varje gång, mestadels champagne men det är ju vin det med.
 11. Fortsätter jaga jämngamla whiskys och senaste köpet blev en Glenlivet 1981 "Artist"
 12. Jag kan sätta ihop ett "budget" paket om intresse finns.
 13. Gula faran var här med en Caol Ila 30y 1981/2011, Thosop
 14. Hehe... Snabbt svar, tackar! Redigerade mitt första inlägg medans svaret trillade in.
×
×
 • Create New...