Jump to content
whiskyforum

larced

Vanlig medlem
 • Posts

  255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by larced

 1. Jag tyckte du skrev "Någon som vill ha en 2st av Kurre-81 #158 för 3700:- !!!?", och tänkte att (censurerat), det kan jag ju slå till på.
 2. Ni som brukar åka flera dagar i rad på Viking Lines whiskykryss, hur funkar det? Behöver man köpa mässentré för varje dag? Får man flera uppsättningar glas och samplepengar då? Anledningen till att jag frågar är att jag just lade till en hytt även för fredagsturen, och då bokade inte Viking Line med någon mässentré i informationen. Har dom missat den och jag kommer få åka båten men bli portad från mässan? Eller är det bara att knalla ner dag 2 med sitt glas från första dagen? :-)
 3. Verkar vara väldigt mycket felaktigheter och konstigheter i den listan...
 4. Bara drygt två veckor kvar till avgång. Halva nöjet med resan är ju att planeringen att få ihop masterclasses och budget :-) Kom igen nu Viking Line! (Just nu har båten extrapris på Talisker Dark Storm. 349:- litern är inte dumt! Man undrar dock varför den kostar 368 på några av båtarna...)
 5. Om du tycker att den fortfarande bara står och samlar damm kan jag köp den av dig för 1500 så blir du av med den :-)
 6. En gammal trotjänare drog sin sista suck ikväll
 7. Japp.Finns flera i Malmö. Men smidiga systembolaget kan väl inte skicka från en butik till en annan de första 3 veckorna så det hjälper inte så mycket... Eller har jag fel?
 8. Tack kompis för en kort men intensiv vänskap.
 9. Jag har kryssat för 116 st än så länge :-)
 10. Fast numera är det väl fullkomligt ointressant om det är ett committee släpp eller inte då all information och försäljning går ut till alla och du inte har någonting för att vara committee medlem?
 11. Men! Det är ju du som är du på FB. Inte kopplat det ännu. Men nöjd då jag sitter bokad på en kalender och ovanstående flaska gärna provas :-)
 12. OK. Brukar dom ha lite extra flaskor i shopen i samband med mässan, eller är det deras vanliga utbud? (Som förvisso brukar var bra men som kanske inte klarar en hel anstormning mässbesökare på flaskjakt efter nya favoriter)
 13. 14 flaskor den här gången. 10 ardbeg. Det var inte riktigt meningen. Kan någon vuxen och ansvarsfull ta hand om mitt kreditkort åt mig...?
 14. Ni som varit på de tidigare mässorna, finns det möjligheter likt Cinderella mässorna att köpa med sig hem av det man fattar tycke för, eller är det främst en prova-på mässa med bara begränsade köpmöjligheter. Om köpmöjligheter finns, är det standardpris på flaskorna, eller kör dom ibland priser som Kavalanexemplet ovan?
 15. Engångsavgift. Pålitlig och säker auktionssajt, men saker tenderar att bli dyra :-) Frakt och packavgift tillkommer Du "ska" deklarera för skattmasen. Tror ingen här gör det. Har köpt 3 eller 4 gånger utan problem.
 16. Jag gjorde kardinalfelet att försöka bjuda via mobilen under en rockkonsert i liten bar. Hängningar, slö uppkoppling, allmän onykterhet mm resulterade i att flaskan jag verkligen ille ha och var beredd att lägga rätt mycket på gick betydligt billigare, jag missade annat intressant, samt slutade med en enda inropad flaska (supernova) som jag av misstag bjöd på tok för mycket för. Så en liten Supernova gick på nära 2600 inkl frakt. Yay!
 17. Stort grattis till Box. Nu väntar vi bara på svaret till den stora frågan: Håller den för hypen?
 18. Jag köpte 5 sunkiga blends och en klocka :-)
 19. Vad gäller ARDventuremailet missade ni inte mycket. En inbjudan till en tävling där man kan vinna en resa till Islay mm. Problemet är bara att enligt de finstilta reglerna får inte svenskar vara med och tävla, så dom hade gärna kunnat låta bli att maila oss och bjuda in oss...
 20. Har ni som säger att det iinte funkat alltså inte fått deras ARDventuremail tidigare den här veckan? (Om ni inte fått det vet jag i alla fall att mitt mail funkar)
 21. Standard 16 är både bättre, billigare och större (enligt mig)
×
×
 • Create New...