Jump to content
whiskyforum

Bengt L

Vanlig medlem
 • Posts

  828
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bengt L

 1. Hittade en Ardbeg Young Uigeadail Committee som jag slet folien av. Mums!
 2. Har inte ens tänkt tanken att försöka hitta någon flaska från min födelsedag men har dock tillsammans med Bunker druckit en 50-årig Glenlivet från 1948 som om jag minns rätt var destillerad knappt en månad från min startdag. En fantastisk provning som också innehöll en 50-årig Mortlach som jag fortfarande blir tårögd av att tänka på!
 3. Grattis Jenz, hoppas du får en minnesvärd födelsedag!
 4. Nöjd och glad efter ett trevligt firande med såväl tomte som sill är jag nu hemkommen, hällt upp en Mosstowie (tack Kjell) och önskar er alla ett gott slut på både Julen och Året!
 5. Berätta för mig varför vi skall ha två forum, känns lite oöverskådligt. Om vi gör om den nuvarande till en flerspråkig så kan jag köpa det annars krånglar det bara till den för min lilla Nalle-Puh-hjärna!
 6. Jag borde väl ha köpt flera, den var nedsatt från 55€ till 33€.
 7. Inhandlade en Bowmore 17 på Malagas flygplats för 33€, har hört väldigt gott om den!
 8. Grattis Roger, häftigt visitkort!
 9. Måste erkänna att jag inte äger någon tidigare utgåva så nu slog jag till och beställde en. Hoppas den är lika underhållande som ni misstänker!
 10. Det är OK, alla kan ju inte ha samma syn på humor.
 11. © © whiskyforum.se

 12. Bengt L

  Sam letar E150a

  © © whiskyforum.se

 13. © © whiskyforum.se

 14. © © whiskyforum.se

 15. Hur är den här då: Trois Rivieres 1953 / 70cl / 45% Like a Holy Grail of rums, Trois Rivieres 1953 is a truly legendary spirit that stands comparison with the finest drinks known to mankind. Mind-blowing depth and complexity allied to an extraordinary elegance and grace, trois rivieres 1953 is an unforgettable experience.
 16. Vad säger du - ingen Villa-kompis i Bredaryd i år? Tråkigt!!
 17. Bra idé, men dom tömde jag på plats.
 18. Hittade dessa små flaskor i min samplehylla men har inte den blekaste aning om vad det är. Är det nån som känner igen dessa och kan gen mera info. Tack på förnhand och undrar just varför ettan och trean saknas. /Bengt
 19. Härligt Hugo - i måndags på väg till Öland hörde jag din ljuva stämma i P4! Mycket bra jobbat - proffsig är vad du är!!
 20. Sällar mig till Grattis-kören! /Bengt
×
×
 • Create New...