Jump to content
whiskyforum

JohanSO

Vanlig medlem
 • Posts

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

JohanSO last won the day on December 4 2013

JohanSO had the most liked content!

About JohanSO

 • Birthday 06/07/1978

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  NMWL Fredrikstad, SMWS

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Moss, Norge
 • Intressen
  Whisky!

Recent Profile Visitors

408 profile views

JohanSO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputation

 1. Läste också 4:e december. 114 flaskor till bolaget. Ute i Europa har den redan släppts lite här och där och det är väl slutsålt överallt där den släppts. Auktionspriserna börjar redan ta ordentlig fart. En galen värld!
 2. Jag var där ifjol och ska dit i år igen. Men jag fick inte så mycket tid till att gå i shoppen och det var ganska mycket folk när jag var där. Men dom borde ju ha lite extra eftersom de vet att det kommer mycket folk. Precis efter mässan har stängt är det knökfullt i shoppen. Så försök gå dit på ett annat tidspunkt. Dagen före t.ex. Eller tidigt när de öppnar. Men då ska man ju helst hinna placera flaskorna på lämpligt ställe innan man går in på mässan. Samtidigt är inte utbudet i butiken lika stort som på hemsidan, så om du hittar något speciellt så skicka ett mail till dem. Då ser de till att flaskan finns i butiken när du kommer dit. Rekommenderar också att man ställer sig i kön in till mässan i god tid. Den blir fort ganska lång. Har man bokat en tidig master class kan det bli stressigt. Insläppet är dock väldigt smidigt. Ifjol ställde jag mig i kön ca 11.30. Det öppnade kl 12 och 12.20 var jag inne.
 3. De brukar ha lite erbjudanden, men man köper allt i TWE shopen som ligger i samma byggnad. Så på själva mässan är det bara provsmakning.
 4. Inte öppnat än. Kanske ikväll... 880 nok. Inte så tokigt pris ändå, om det är 995 den hamnar på i Sverige.
 5. Hämtade ut min idag. Släpptes förra fredagen på Vinmonopolet. Är det inte lite konstigt att den kommer så sent som maj i Sverige? Skulle man kanske sampla en?
 6. Niklas, är det denna från Frode Harrings FB-grupp? Jag kan inget själv om detta, men kanske bilden hjälper de mer erfarna rävarna här inne. Bildtext: "FS/FT - Laphroaig 30 yr. Please PM with offers. If FT, looking for rare or dusty Bourbons or Ryes."
 7. Brukar inte Orkney räknas till "Islands" tillsammans med bl.a Skye och Islay? Highland classic malts så tycker jag att Dalwhinnie är underskattad. GlenDronach gör mycket bra också. Börja med 15yo Revival. Glenmorangie är heller inte dumt. Gissar på att denna lista kan bli ganska lång ganska snart.
 8. Kanske enklare att sälja den här... Jag kan vara intresserad.
 9. Jag ramlade in på ett skotskt forum för något år sedan, och där verkade det som att batch 3 var stort efterfrågad då den dittills bara släppts i Sverige. Så det är nog inga problem för dem att skruva upp priset lite. Bowmores hemsida säger för övrigt "finished". Men hur lång tid en finish är kan säkert diskuteras.
 10. Framgår på texten på flaskan, om än inte i texten i nyhetsbrevet. Men när bloggare refererar till sexton män från taint och en annan att det rimmar på "orangie" så är det inte så svårt att gissa vilket destilleri det är. Nästan lite synd då jag gärna hade köpt och "blindprovat" Ni får hålla på hemligheterna bättre nästa gång Peter! Eftersom vi nu får stifta bekantskap med Glens mor Angie, så hoppas jag att nästa "hemliga" destilleri i blir Glens far Clas!
 11. Ja det där var ju skoj. Tryckte på boka ca 0,2 sekunder efter att den blev grön. Så tog det två sekunder, så var saldo 0 och en ful röd text kom fram där det stod fullbokat. Hoppas andra här hade mer tur!
 12. Jag tror chansen att lyckas få tag i denna är störst med en halvtaskig smash-and-grab-kupp mot rätt lagerlokal. Någon som har en hjullastare?
 13. Ser ut att vila en djävulsk förbannelse över denna Bowmore... Jag fick ingen den 1/11. Ingen idag heller. Och för första gången har posten lyckats krossa en sampleflaska på väg till mig. Gissa vad den innehöll?
 14. Fler som har problem med bolagets sida nu? Här dök den 5 i 10. Otippat...
×
×
 • Create New...