Jump to content
whiskyforum

Lax

Vanlig medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lax

 1. Hej Svågern fyller år nästa helg så jag tänkte skaffa smakprover åt honom, han är en biten rökig whiskyälskare, så gärna lite ovanliga exklusiva sorter sökes. Skicka gärna PM om vad ni har.
 2. Om ni har tilltugg till whiskyn va käkar ni då? Några speciella smaker som gifter sig i mun?
 3. Aha, billigt! Men man åker inte på nån mer avgift eller nått? Svensk alkoholskatt osv? Om inte, varför beställer inte fler sin sprit på nätet? Mkt bra priser!
 4. Davil å alex83 Hur mkt kostar frakten på låt säga 3-4 falskor? Åker man på nån mer avgift? moms?
 5. Kainen Min erfarenhet av Rom är i stort sett obefintlig, men för att inte skrämma iväg mig så kanske jag borde köpt en El Dorado 15 när jag ändå åker. =) Tack! Glenfarclas 105 säger fler utav er, vilket så får bli då. Talisker 10 vill jag minnas att pappa har en stående oöppnad, den kanske jag skulle nypa till mig ett smakprov på! Håkan. Ja Lagavulin 16 har jag förstått är ett självklart val av många, kul att calles la till den i sortimentet nu Glengoyne-s alla nya tillagda flaskor verkar också intressanta, idag har jag en 10-åring, men antar att 17 och 21 höjer ribban lite. Förresten, är de 10 liter starksprit som gäller om tullen skulle sätta sig på sne?
 6. Tackar för tipsen! Dock ser jag nu att calles har utökat whiskyutbudet på deras hemsida me de dubbla, sen i förmiddags, trevlig överraskning!
 7. Lathund till calles utbud: http://calle.dk/Default.aspx?ID=26&SID=SHOP7&GroupID=SHOP7_675&IV=image&IPP=8&SortBy=Name&SortOrder=Asc&PageNum=1&Keyword=SpiritusType-SpiritusType1012
 8. Hej där! 30årig nybliven whiskydrickare här. Jag är ganska grön inom ämnet än men läser så mkt jag orkar här på forumet för att lära mig mer grymt bra å trevligt ställe detta! Jo de är så att i vår blir de nog en bussresa ihop me jobbarkompisar å pensionärer ner till calles. Dom har ju tyvärr inget stort whiskyutbud men är mottaglig av tips om de är nån sort jag absolut inte ska glömma köpa! Personliga favoriter idag är Laphroaig 10, famous black, ardbeg 10.. Jag har mest bara smakat på rökiga men är öppen för alla förslag!
×
×
 • Create New...