Jump to content
whiskyforum

Arne Hellberg

Vanlig medlem
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Avesta Whiskysällskap (AWS) och SMAD

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.aws.nu

Profile Information

 • Kön
  Man

Arne Hellberg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Dagen efter att Per provat i Borlänge drabbas Avesta som sista steget i grundomgången. Kommer att bli intressant att köra det hela helblint. Spännande! Vi får ju inte säga något om vad vi provat tills finalen är klar, så det blir kommer att bli en väldigt kortfattad sammanfattning från den provningen
 2. Hmm, räknade fram att jag har 19 missade. Ligger alltså lite pyrt till. Den där amerikanska svängen gjorde sig inget vidare för min del Får väl börja tok-smaka för att hålla mig kvar nu
 3. Otur att du och flera blev drabbade. Hörde om det först dagen efter provningen. Får väl skylla på att de var inhandlade i Norge
 4. Blev du så inspirerad av provningen senast
 5. Jag har ingen vodka i närheten av min whisky. Däremot lite Rom och Konjak. Vodkan har jag lyckats förpassa till långt bak i skafferiet.
 6. Är det någon som vågar sig på att göra en prognos för 2007?
 7. Har lyckat med 8 av 11 så här långt. Har dock en av de saknade i den framtida planeringen inom kort. Men det kan väl inte räknas om man man "provar ikapp" i efterhand, antar jag?
 8. Det känns som en självklarhet att andelarna ska erbjudas övriga delägare i först hand och att om andel ska erbjudas extert bör delägarna ha något att säga i val av ny delägare. Vi kan som sagt ta dessa diskussioner som leder fram till ett avtal utanför forumet.
 9. Det är en väldigt varierande kurva. Månader med en eller flera whiskyprovningar drar iväg medan andra månader kan vara nästan torrlagda. Får man trevligt besök åker alltid någon (eller en hel del) whisky fram. Grov gissning på snitt skulle nog hamna på 10 - 40 cl på en månad. (tur man inte räknar in öl, vin och andra goda drycker också )
 10. Har nog inte tänkt på vad jag lyssnar på till gudadrycken så mycket. Beror nog mest på humör och stämning. Eftersom jag har några gånger fler skivor än flaskor så kan det säkert bli en hel del udda kombinationer. Hoppas helt dock över 80-tals synth och alltför "bråkig" musik tror jag. Dansband är portföbjudet oavsett dryck. Min stereo är skulle nog bli allergisk Senast har jag lyssnat mig igenom ett antal skivor av Loreena McKennitt - funkade rätt bra. Kommer att följa tråden med spänning. Finns det någon favoritkombination av whisky med viss artist eller låt?
 11. Är nu hemkommen från provningen med Gerry i Borlänge. Plus i kanten helt klart. Kul med deltagarrekord också. Per - hur många var vi?
 12. Hej Per Då är vi nog på samma spår du och jag. Lag och Tal är nog de enda DE som jag tycker är värt besväret.
 13. Hmm,,,, Jag tror nog att jag ligger i farozonen....men jag har ju ingen heltäckningsmatta - så jag kanske klarar mig.
 14. Det kommer något på bolaget som kanske kan vara av intresse Potter Distillers 15 Years Old Indian Corn (nr 10529) Säljstart 2006-11-15. 799 SEK.
×
×
 • Create New...